JEG LAGER GRATISDESIGN

31.jan.2010 19:07
kategori: Blogg   [14] kommentarer
Ja du hørte rett. Fra nå av skal jeg lage noen gratisdesign og legge ut til dere! Høres ikke det bra ut? Jeg skal innrømme at jeg ikke er så utrolig proff at det gjør noe, men jeg skal nok klare å få til noe! Men jeg lurer på en liten ting; noen spesielle farger dere gjerne vil ha et design i? Kom gjerne med forslag! Følg med på bloggen min, så dukker det nok opp et og annet gratisdesign til tider! Høres det bra ut eller?

UT I -30? JATAKK

31.jan.2010 11:23
kategori: Blogg   [10] kommentarer
Jeg går med vg hver søndag, det er liksom jobben min. Om det frister i dette været? Ikke faen. I Bodø er det -12 grader akkurat nå, men med den iskalde vinden vi har her i bodø, har faktisk meteorologene meldt at det er mellom -30 og -40. DEILIG! Jeg var så flink her om dagen at jeg gikk til skola uten lue, uten votter og uten tights under buksa. Det var direkte vondt i beina når jeg kom til skola, og det kjentes ut som om fingrene mine skulle knekke når som helst. Back to the point! VG er veeldig forsinka i dag, de skulle kommet kl 10, men er enda ikke kommet. Sånn har det vært HVER SØNDAG nå.. Og siden det blir så forsinka, har de fleste som jeg går og selger hos, allerede vært og kjøpt. Såå, jeg tror jeg slutter nå. Selvom jeg får rundt 300 kroner hver søndag, blir jeg så utrolig lei dette tøvet. Idag fikk jeg heller ikke melding om at det var forsinka, så det er jo veldig morsomt å stå opp klokken 9 på en søndag, forgjeves!
JEG ER LIVREDD BOMULL, FROSKER OG GELE

30.jan.2010 12:04
kategori: Blogg   [13] kommentarer
Ikke jeg da. Men disse damene her. Hahaha, sykeste jeg har sett! Er det helt seriøst eller bare tull?Hva tror du? Er dette tillagd eller er de seriøst livredde disse tingene?

SE SÅ SMART JEG VAR NÅR JEG VAR LITA

29.jan.2010 16:42
kategori: Blogg   [14] kommentarer
I kirka, under nattverd. Alder: 4 år
Jeg (hvisker): "Mamma, ka e det deeeeer?"
Mamma (hvisker): "Hæ?"
Jeg: "Ka e det de får der oppe??"
(Jeg snakka egentlig ikke så lavt, så det var mange som begynte å flire rundt oss)
Mamma: "Vin og brød."
Jeg: "WIENERBRØD?! Æ vil å ha!!"Joda, jeg hørte feil. Men jeg døde av latter når mamma fortalte meg dette. Haha, tenk deg at jeg satt i kirka og ropte at jeg også ville ha wienerbrød. Har du noen "sjarmerende" historier fra da du var små?

LESE OM HITLER OG ALLE HANS PÅFUNN

28.jan.2010 18:47
kategori: Blogg   [6] kommentarer
Yup, that's what I'm doing. Sinnsykt interessant..... Neida, synes faktisk det er litt interessant, men bare ikke når jeg må pugge på 70 sider med stoff om 2.verdenskrig til imorgen. *SADFACE*. Noe jeg ikke klarer så veldig godt, men tanke på hvor ukonsentrert jeg er. Hade pc, nå skal jeg gå å lese gjennom kapittel 8, kapittel 9 OG kapittel 10 et par ganger, så kan jeg legge meg! Når? Vel, om jeg er heldig får jeg kanskje lagt meg til å sove til klokka er 5? :) (gud jeg hater smileys i innlegg, men den der la jeg bare ut for å vise dere hvor ekstremt glad jeg er idag.)

^ Ikke prøv deg, jeg er minst like sinna som degNoen som har lyst å skrive en oppmuntrende kommentar i kommentarfeltet? En liten "lyyykke til" eller "jeg har også mye lekse/prøver", så jeg kan glede meg litt over det?

KONKURRANSER

27.jan.2010 22:07
kategori: Blogg   [1] kommentarer
Jeg er med i en konkurranse HER hos HELENE & CHRISTINE ! Det er 2 heldige vinnere som vinner en onepiece hver! De deler ut en rosa og en lilla. Hvor digg er ikke det? Jeg håper virkelig at det er jeg som vinner denne konkurransen, for jeg har utrolig lyst på en onepiece. Før likte jeg ikke onepiece, men har fått skikkelig sans for det nå. Hva er vel mer herlig enn å sprade rundt i en onepiece hvis man er syk eller bare vil tjille? Jeg har en stor tildens til å bli gående rundt i bare et teppe om jeg er syk, så å slenge på seg en onepiece istedetfor hadde vært knall!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er med i en konkurranse HER hos MARTINTK ! Man kan vinne en egen blogg-sang om nettopp din blogg! Sånn som dette:

Dritkult!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er også med i en konkurranse HER hos WHOOT ! Man kan vinne et gavekort på 500 kroner fra Hotlook! Hvem har vel ikke lyst på det?

FOTOMONTASJER

27.jan.2010 20:43
kategori: Blogg   [8] kommentarer
Jeg har fått litt hetta på å lage fotomontasjer; legge to bilder over hverandre. Et bilde av meg, og et "bakgrunnsbilde" fra weheartit. Love it. Men må finne noen bilder som blir litt finere å legge som bakgrunn. Her er noen eksempler. Har du gjort dette før?


GREIT, litt for mye repetisjon av samme bilde. Men dere skjønner greia! Liker det første bildet best. Hvilket likte du best?

MIN RYGG DÖDAR MIG

26.jan.2010 22:01
kategori: Blogg   [6] kommentarer
Åja, jeg har vondt i ryggen. Og i lårene. Dette er som et bevis på gymmen vi hadde på mandag + en liten dose med "ups'jeg'glemte'å'tøye'ut'etter'treninga".. Heldigvis er jeg er ikke den eneste. Flere av klassekameratene mine kjenner det også i ryggen og i låra. Auch. Men likevel er det jo litt godt å kjenne at man har trent. Det merkelige er jo at gymmen ikke var noe særlig slitsom. Men kroppen min har visst fått kjenne det.


Noen som kjenner seg igjen eller?

ESPAÑOL

26.jan.2010 20:12
kategori: Blogg   [14] kommentarer
Hei. Visste du at jeg elsker spansk? Og at jeg elsker spanskprøver? Særlig når prøvene inneholder 37 adjektiv, 3 sider med gloser, beskriving av deg selv, beskriving av dine egenskaper, beskriving av andres utseende, bøye svake verb og å fortelle alt man kan om seg selv! I tillegg er jeg stoor fan av spansklæreren vår. Nettopp fordi hun gav oss SPANSKPRØVE IMORGEN. Just gotta love it! Jeg er utroolig glad, særlig fordi vi fikk vite nettopp idag hva vi måtte pugge på! Hurra for flere timers intens øving på spansk! Og HURRA for sarkasme.
HEY, SKAL VI HA STRIKKEPARTY?

26.jan.2010 17:40
kategori: Blogg   [8] kommentarer
Jeg husker virkelig den tiden da jeg satt på hytta og hadde ingenting å gjøre. For lenge siden. Og mamma foreslo at jeg kunne strikke. Vel, for meg hørtes det jo morsomt ut på DEN tiden. Så jeg strikka og strikka og strikka. Etterhvert var jeg så vandt med det at jeg så på tv imens, trengte ikke se ned. Men til slutt var jeg så pisse lei (unnskyld ordspråket), så jeg slutta. It's back. Nå må jeg sitte og strikke enda mer! I K&H har vi strikking, og jeg har jo ikke strikka på år og dag! Såå.. Dette gikk rævva. Måtte starte på nytt, og strikke en del hjemme siden jeg var kommet så kort. MORSOMT, VIRKELIG MORSOMT. Og btw: Vi lager pannebånd. Heh..


Er du et strikkemenneske?
EDIT 18:53 : Nei vent! Nå fikk jeg jo teken på dette!

STILIKON

25.jan.2010 22:27
kategori: Mote   [7] kommentarer
Taylor Momsen. Hun er seriøst den mest kule og stilfulle kjendisen jeg vet om. Hun er helt rå, har en fantastisk stemme og har en dritkul stil. Både classy og rockete. Søk på The pretty reckless på youtube, så får du høre henne og bandet hennes synge. Utrolig bra musikk. Anyway; hun er definitivt det største stilikonet jeg kan komme på, enda hun bare er 16 år. Sykt kul.
Hva synes du om Taylor Momsen? Har du et stilikon?

MUSIKKVIDEO JEG HAR LAGET: FOREVER»PAPAROACH

25.jan.2010 17:32
kategori: Musikk   [12] kommentarer
Jeg vet ikke om noen i det hele tatt husker det, men før jul engang hadde vi et musikkprosjekt i klassen min, nemlig å lage musikkvideo. Utrolig morsomt, dette er noe jeg virkelig elsker! Bare det å filme hele greia, redigere det, se ferdig resultat; Fantastisk! Vi fikk noe rundt 5+ sa musikklæreren, på nippet til en 6'er pga litt dårlig kvalitet på kameraet. Jaja, klager ikke jeg! Så jeg lovte dere å legge den ut, så det gjør jeg nå! Håper dere liker den, setter stor pris på å få tilbakemeldinger!

Om du lurer, så er jeg filmeren, så jeg er ikke noe særlig med på videoen. For det meste suusii.blogg.no og aniisme.blogg.no som er med. Jeg spiller litt trommet på begynnelsen (jente nummer 2), også står jeg på gitar i refrengene. Ja, hun som står og humper opp og ned. Uff..

Har du laget noe lignende før?

HOT OR NOT?

24.jan.2010 21:36
kategori: HOT or NOT | VS   [15] kommentarer
Dette har jeg lurt på en stund! Er det bare meg som ser Lærkevej hver søndag kl. 8? Det er jo omtalt som Danmarks svar på Frustrerte Fruer. Og jeg synes den er utrolig bra! Bra erstatning for frustrerte fruer! Men har aldri sett noen som har blogget om serien. Så jeg spør: LÆRKEVEJ; hot or not?


NYTT DESIGN!

24.jan.2010 15:43
kategori: Blogg   [7] kommentarer
..and i love it. Men jeg tar ikke på meg noe credit for hvor fint det er, tok det nemlig fra www.glis.blogg.no sine gratisdesign. Endret noen småting, som skrift, midtstilt blogg og noen andre ting, men ellers er det fra henne jeg har tatt det. Hun er sinnsykt flink til å blogge og til å lage design, du burde virkelig gå innom bloggen hennes! Jeg ble utrolig fornøyd med dette designet!Hva synes du?

I WANT TO BREAK FREE

23.jan.2010 23:26
kategori: Blogg   [8] kommentarer


Jeg sitter på hytta i Saltdalen, og kjeder meg. Jeg mener; det er tjilling, litt prøvelesing og soving jeg holder på med her inne. Jeg går rundt i ei gammel roxybukse, en topp og har gårsdagens sminke på meg. Delicious. Kunne ønske jeg var i byen akkurat nå! Godt med en liten pause på hytta, men når jeg kommer innover hit vil jeg bare tilbake i byen igjen med vennene mine. Uansett har jeg hatt vondt i hodet hele helga, og på tur til Saltdalen holdt jeg på å spy på fauske. Veldig deilig.

Har du ei hytte?

VS

19.jan.2010 22:13
kategori: HOT or NOT | VS   [12] kommentarer

                                           de nye episodene av GOSSIP GIRL
                                                                                                          

                                           de nye episodene av UGLY BETTY


Jeg sier Gossip girl! Ugly Betty er morsomt, men velger lett gossip girl!

MADONNA TOTALLY LOOKS LIKE THIS LITTLE GOAT

18.jan.2010 22:04
kategori: Blogg   [8] kommentarer

Haha, jeg dør! De var jo like!

KVELDEN IDAG VAR HELT UTROLIG, MEN URETTFERDIG

17.jan.2010 00:17
kategori: Blogg   [13] kommentarer
Pluss. Melodi Grand Prix live - dritbra stemning - jeg kom med på tv - tok Maria Arredondo i handa - småpratet litt med Venke Knutson og Tomine Harket - deres autografer.
Minus. Tomine Harket gikk ikke videre! - Alexander *noe* gikk videre..


Du forstod sikkert hvem som var mine favoritter! Tomine Harket og Venke Knutson selvølgelig. Hvis du så mgp, hvem var dine favoritter?

BODØ STATE OF MIND

15.jan.2010 21:25
kategori: Mine meninger   [12] kommentarer
Joddski fra Bodø cityyy! De skal så evig vinne ♥

Hvem stemte du på/holder du med på i det store korslaget?

SE HVA GINATRICOT KOM FLYGENDE MED

13.jan.2010 22:15
kategori: Blogg   [9] kommentarer
Jeg er ny på å handle på ginatricot.com. Digger klærne deres, men har bare ikke handlet fra hjemmesiden deres før. Endelig kan jeg si at jeg faktisk har gjort det. Jeg ble totalt forelsket i ei hettejakke (JA jeg elsker hettejakker). Den var råkul, men dessverre aalt for stor. Og den er i medium. Flere som kanskje har opplevd at klærne på ginatricot er i veldig store størrelser? Men likevel skal jeg beholde den, får bare være at den er såpass lang.249,- om jeg husker rett! Så ikke så forferdelig lang ut på bildene, men tro meg; jeg vasser.

Tilhenger av Gina Tricot du og? ♥

SQUASH

13.jan.2010 19:51
kategori: Blogg   [11] kommentarer
Jeg og Anette har nettopp vært å spilt squash ilag for første gang. Skal jeg være ærlig? Totalt fiasko. Det var sinnsykt moro da! Men ble litt lite tid, 3 kvarter, pluss at det var litt vanskelig. Altså, man bomma på ballen, skjøt den over til de andre banene, og klarte også selvfølgelig å sette den fast i taket. Waaay to go! Men Squash skal definitivt spilles oftere! Prisen var jo bare 60 kroner for bana (30 hver), og 20 kroner for ball og kølle. Medlemspris da, siden mamma går på friskhuset.
Spilt squash, anyone?

Taket. Se hvor flinke vi er å sette ballen fast! Lite flaut å må gå til resepsjonen for å få en ny..


anette søti

HOT OR NOT?

12.jan.2010 20:59
kategori: HOT or NOT | VS   [12] kommentarer
VAFLER
Hot or not?


Jeg er sinnsykt glad i vafler. Derfor blir det hot av meg. Tror faktisk jeg skal gå ned og lage vafler til Grey's! Du ble sulten nå ja? Tenkte meg det.

30 ER TYDELIGVIS EN BRA ALDER FOR UTSEENDET

11.jan.2010 22:34
kategori: Mine meninger   [12] kommentarer
Alle rundt/over 30 år. Kan man tenke seg?


leonardo dicaprio (35 år)


patrick dempsey aka mcdreamy (43 år)


eric dane aka mcsteamy (37 år)


jake gyllenhaal (blir 30 år)


channing tatum (blir 30 år)


chad michael murray (28 år)

..And there's plenty more of them! Virker som om 30-årene er en bra alder for kjendiser?

DETTE ER HVA JEG KALLER HERLIG

09.jan.2010 17:19
kategori: Blogg   [15] kommentarer
Nå sitter jeg med pc'n i fanget og skal se på Elfen Lied + spiser rett fra en isboks. Mamma kommer snart hjem, med en pizza fra pizzabakeren! Good middag.
Herlige is.

For dere som lurer: Elfen Lied er en japansk anime-serie/splatter-serie/manga-serie. Den handler om Lucy, den utrolig søte jenta med bra kropp og rosa hår. Men hun er "to personer". Lucy og Nju. Lucy er en såkalt diclonius-jente, hun har to "horn" på hodet, og det ser ut til at hun mangler empati og dreper mennesker uten forbehold, med de 4 usynlige armene hennes, som rekker alt innen rekkevidde 2 meter. Nyu, er derimot det mest uskyldige du kan finne. Alt hun kan si er "Nyu". Nyu er barnslig, vennlig og medgjørlig. Utseendemessig skiller Nyu seg fra Lucy først og fremst på øynene. Når hun er Lucy er de røde og "transelignende" mens Nyus øyne er runde og uskyldige. Når Nyu blir utsatt for et voldsomt angrep (eller mottar et hardt slag mot hodet) forvandles hun til Lucy. Motsatt, hvis Lucy blir behandlet med kjærlighet og vennlighet omgjøres hun til Nyu.


SINNSYKT bra serie! Den har ganske mye blod og vold i seg, men samtidig er det en historie med kjærlighet. Den inneholder også et par flauser og litt komedie inni mellom! ANEBFALES. Du kan se dem »her«

Bruker du å se anime-serier?

S.E.X

07.jan.2010 21:23
kategori: Musikk   [5] kommentarer

Digg! Ikke din type musikk? Likevel, prøv å hør refrenget! (S.E.X - Nickelback)

FÅ GRATIS SPOTIFY PREMIUM

05.jan.2010 18:45
kategori: Blogg   [7] kommentarer

Trykk på bildet over for å få spotify premium helt gratis.

Første gang jeg hørte dette tenkte jeg såklart; bullshit. Så jeg gikk bare ut derfra, og gadd ikke tenke mer på det. Men etterhvert hørte jeg flere venner som fikk jeg spotify premium grunnet denne siden, så da registrerte jeg meg! Registrer deg du også, om det frister med spotify premium. Trykk på bildet for å komme rett til registreringen!♥

Bruker du spotify? GJERNE legg igjen spotify-lista di i kommentarfeltet! Hvis du i "bytte" vil ha min, er det bare å spørre etter den!

BILDER FRA STARTEN AV 2010

03.jan.2010 18:50
kategori: Blogg   [8] kommentarer
"FOTOSHOOT" I RENSÅSEN
- med aniisme.blogg.no og suusii.blogg.no


Datt du litt for ofte kanskje, susanne?
(WTF skjedde med håret mitt der?)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STORT FYRVERKERI I RENSÅSEN-PARKEN
- dritmange folk, fyrverkeri
(sorry noen ikke er snudd)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


FJORTIZ-LAN
- lan, døgning, godteri, sminket hverandre fjortis, koooos!


Nei, hun frir ikke. Og nei, vi kysser ikke.

Haha, vi ser ikke sånn til vanlig da!

Jeg føler virkelig at 2010 skal bli et sosialt år! Hva har du gjort i begynnelsen av 2010? ♥

FORGET PRINCESS, I WANT TO BE A VAMPIRE

02.jan.2010 03:16
kategori: Mine meninger   [24] kommentarer
Forget princess, I want to be a vampire
Hvis du kunne valgt; ville du vært prinsesse eller vampyr?
Jeg er litt fan av vampyrer, jeg syns det er dritkule vesner. Ikke det at jeg tror dem fins på ekte, men ja.. Likevel, jeg er litt obsessed. Hva med deg? Forresten; er det noen som er våken nåå?

Tillbaka till startsidan


bloglovin