Newton

27.feb.2009 15:16
kategori: Blogg   [0] kommentarer

Vel, idag var vi også på newtonrommet på skola. Vi ble kjørt med buss, akkurat som igår. Vi kom inn, satt oss på de samme plassene med de samme elevene som igår, og hun newtondama begynte å snakk. Vi lagde vindmøller , yeey. Ja, vår vindmølle ble utrolig mye feil på, så vi måtte stadig rette opp. Men det gikk bra selvom :) Vi fikk vårt eget lille hus som vi skulle lage aircondition og lys i, med vindkraft. Det gikk kjempebra : € Meen, når vi skulle lage en bil som skulle kunne kjøre bare ved ei vifte, gikk det ikke fullt så bra. Først klarte vi å lage den som gikk sner kjempefort , for vi prøvde den ut, men så, da newtondama sa at vi burde ta mindre dekk på den, gjorde vi det, like før billøpet skulle begynne. Men da gikk det rett i dass, for da lettet bakhjulene, den ble for lett, så vi blei diska. Faan så irritert vi ble på hun dama..                           Mens de andre holdt på med andre ting, dro jeg, Anette, Caroline, Susanne, Christina og Hanne på et slags "bakrom" der vi tok maange bilder. Haha, mange pose-bilder, modellbilder ^^

Senere på dagen var jeg på korøving. Det var ekstra øving, øvde til en sånn mgp-greie vi skal ha i Mai elns. Fra 5 til 8 varte det. Mgp-sanger var det vi øvde på, så klart.. Var ilag med Susi , Kanutte , Marthe og Emilie <33 finingan.                               Etter koret hentet mamma meg, og jeg ba henne kjøre meg rett til rema ><  kjøpte meg det beste av det beste; påskeegg. nammmm.


26.feb.2009

26.feb.2009 19:58
kategori: Blogg   [1] kommentarer
Ja, idag på skola var vi på det newtonrommet. De første 20 minuttene, skulle vi bygge en bil av lego, motor og solcellepanel. Bygde ilag med Anna&susanne <3 Tja, vår bil gikk ikke akkurat fortest av alle, men den var best allikavel :) Anna syns vi burde kalle den noe, og hun kom på Berta. Bilen Berta, passet jo bra. ehahah. Sånn ellers skjedde det ikke noe særlig spesielt der. Hun newton-dama som jobbet der snakket mye, og viste oss sånne filmer om elektrisitet og alt det der, utrolig kjedelig! Ble veldig søvnig :/ Fikk jo pause, gikk på Joker og kjøpte mat :) pausen var jo ganske artig da, dro rundt og tullet og tok mange rare bilder med kameraene, ble litt for mye bråk for lærerne.
                                                                   img2312
Ellers på dagen, ikke gjort noe spesielt, holdt litt på med leksa og data. Prøvde å finne masse ny musikk, noe jeg ikke hadde hørt på før, begynner å bli så lei all musikken jeg har. Så fant jeg ei ny gruppe! :) The Veronicas. De er neppe "ny" i den forstand, men jeg har ikke hørt på dem før, så for meg ble dem ny .
Ble skikkelig hekta på disse:
The Veronicas - Take me on the floor.
The Veronicas - Untouched

OM MEG

26.feb.2009 19:37
kategori: Om meg   [0] kommentarer

FAKTA
Navn:
Cathrine Gabrielsen Jensvoll
Født: 22. September 1995
Hjemsted: Bodø
Stjernetegn: Jomfruen
Status: Har kjæreste ♥

UTSEENDET
Høyde: 164 cm
Vekt: Error 
Øyenfarge: Brun
Hårfarge: Naturlig mørkt blond, farget brunt


INTERESSER
Vet ikke helt hva jeg skal begynne på. Først og fremst er jeg sykt glad i musikk. Musikk-lista mi består av så mye som 500 sanger, hvor jeg liker alle. Jeg hører på alt fra rolige ballader til heavy metal og hard rock. Merkelig. Jeg er veldig glad i shopping, være med venner, har en nydelig liten finsk lapphund som heter Dino og jeg eelsker å ta bilder og redigering! Noe av det jeg elsker mest på jorda, er kjæresten min og vennene mine ♥ Du kan forresten kontakte meg via e-post om du har noen spørsmål, på cathrine@jensvoll.com.


Tillbaka till startsidan


bloglovin