INNKJØP I NARVIK

28.feb.2010 21:17
kategori: Blogg   [11] kommentarer

Leselampe for å feste på bok. Blypenn. Bly til blypenn. - kjøpt på Clas Ohlson.


Søt minislettetang, 89 kroner. - kjøpt på Clas Ohlson


Tøysko, 999 kroner. - kjørt på Sko+Sånt


T-skjorte, 199 kroner. - kjøpt på Blend.

Skal jeg spamme med litt bilder vi har tatt i Kjeldebotn i neste innlegg?

DA STIKKER JEG AVGÅRDE TIL...

24.feb.2010 15:44
kategori: Blogg   [12] kommentarer


Da stikker jeg avgårde til Kjeldebotn! Skal med mamma, pappa og Susanne. Kikki, Rune, Andrè og Vegard skulle egentlig være med de og, men de dro ikke likevel. Men gleder meg likevel!
Idag har jeg forresten vært veldig flink.
Sto opp klokka halv 10
Støvsugde HELE huset
Tørka støv i hele huset
Pakka til Kjeldebotn-turen
Dusja
Kom meg ut av døra klokka 2 for å spille inn musikkvideo
Kom hjem klokka 3 og fikk hjulpet noen med html-koder i en halvtime
Vært ute med Dino på tur to ganger idag (noe han ble meeget glad for)

Nå som mamma og pappa kom hjem er jeg helt klar for å dra, og de trenger ikke mase. Skal få blogga en god del fra kjeldebotn og skal legge ut massse bilder! Gled dere! Kanskje det blir en liten videoblogg?

Hva skal dere i vinterferien?

NÅ HAR JEG KLART Å LAGA MEG SELV EN FULLSTAPPA TIMEPLAN

24.feb.2010 10:40
kategori: Blogg   [7] kommentarer
Da jeg var i byen igår fant jeg ut at jeg sårt trengte ny foundation, men samtidig kom jeg på at jeg kom til å være 170 kroner fattigere når jeg skal til Narvik på fredag. Senere dro Anette meg inn på h&m og fikk meg til å prøve ting, og hun kjenner meg.. Hvis jeg først finner noe jeg liker, så klarer jeg ikke motstå å kjøpe det. Det ble til at jeg måtte kjøpe meg ei bukse, og skrapte resten av pengene mine ut av lommeboka. Bokstavlig talt. Manglet akkurat 1 krone, som jeg fikk låne hos susanne. Ringte mamma, så hun sa hun skulle gi meg penger tilbake for foundationen.

I desperate situasjoner gjør jeg desperate avtaler. Jeg fant på en avtale at hvis jeg gjorde en del jobb hjemme i huset skulle jeg få penger. Faen. Klokka er halv elleve, og jeg skal vaske, støvsuge og tørke støv i heeeele huset. + Jeg skal pakke for turen til Kjeldebotn, skal være der til søndag. Og jeg, Susanne og Anette må møtes for å filme sånn ca 5 scener til musikkvideoen vår. Alt dette før klokka halv 4 idag. Noen som kan stoppe tida for meg? Tror jeg må skaffe meg en supermanndrakt.

                                              http://img.nrk.no/img/54917.gif

"EEEHHMM, DO BESTILTE JO TAXI PÅ DETTE NOMMER?"

23.feb.2010 22:40
kategori: Blogg   [9] kommentarer

Jada, da har jeg hørt det og. Når jeg var i byen idag fikk jeg plutselig en telefon fra en tydeligvis forvirra utenlandsk taxisjåfør.
- "Hvor va det jai skolle hente deg?"
- "Hæææææææ?"
- "Ola Nyy*noe*?"
- "Da trur æ du har ringt feil!"
- "Nei, do bestilte jo taxi på dette nommer nettopp?"
- "Neeeei?"

Så la jeg på. Litt merkelig? Kanskje det var telefonen min som kom meg litt i forkjøpet. Kanskje den ringte etter drosje fra lomma mi, sånn at jeg skulle slippe å hjem fra byen? Jeg har en sykt smart mobiltelefon skal jeg si deg. TENKER selv og alt. Som min egen tjener! Da vet jeg iallefall fra nå av at telefonen min kaller seg selv Ola. Tenker du er bra misunnelig på den selvstendige mobilen min? Eller så syns du jeg har syk fantasi.. OK det har jeg.

HVA GJØR JEG EGENTLIG MIDT PÅ NATTA?

23.feb.2010 03:45
kategori: Blogg   [25] kommentarer
De siste dagene har jeg vært våken til laaangt uttpå natt. Litt deilig egentlig, siden mamma og pappa enda ikke har fått sin vinterferie (Mouhaha), så ligger de å snorker og sover mens jeg sitter våken alene. Hva gjør jeg egentlig midt på natta? Forutenom å trykke f5 på facebook annenhvert minutt..


Spiller Icy Tower på Facebook.


Kødder med folk på chatroulette. (Bildet er ikke fra inatt, det er en eller annen dag)


Redigerer og tester ut ting i Photoshop. Og.. *HOSTfeilerHOST* en del..


Bildet sier jo alt i seg selv. Du tok den vel? Kjenner du deg igjen? I know you do.


Strikker. Nolifer? Tja, vi har det i oppdrag i k&h, og jeg vil gjerne bli ferdig med det. Og for dere som tror jeg strikker en luftballong, nei. Det skal bli ei stor lue. (redigert fjes)


Men jeg kjente nå at når jeg reiste meg for å hente kameraet mitt (PAPPA sitt, hehehe), så har jeg vondt i rumpa. Tar det som et tegn på at jeg har sittet for lenge på den, så det er vel dags å legge seg.

Nå er jeg spent på hva DU gjør hvis du er oppe midt på natta?

5 NETTBUTIKKER - 25 PENKJOLER

22.feb.2010 21:42
kategori: Blogg   [15] kommentarer
Har plukket ut de 5 fineste kjolene på 5 forskjellige nettbutikker. I tilfeldig rekkefølge:

1.2.3.4.5.


N-y-d-e-l-i-g! Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke bestiller mer kjoler på nettet! Jeg synes asos.com har de aller fineste kjolene, liker nesten alle kjolene der!

Hvilke(n) likte du best?

VINN KINOBILETTER TIL FØRPREMIEREN PÅ ALICE IN WONDERLAND

22.feb.2010 21:40
kategori: Blogg   [0] kommentarer


"I samarbeid med Disney deler vi ut 80 billetter til den nye storfilmen Alice in Wonderland.
Verdenspremieren er 5. mars, men brukerne av blogg.no får en eksklusiv sjanse til å se filmen allerede før dette. Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne 2 billetter er å legge ut traileren på bloggen din. Dette gjør du på følgende måte:
- Lag et nytt innlegg
- Skriv inn koden fra bildet under inn i ditt kodefeltet
- Du er med i konkurransen! :) "


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trailer

Klikk her for å bli med på konkurransen du også!


VISSTE DU DETTE? http://catthrinegj.blogg.no/om_catthrinegj.html

21.feb.2010 20:41
kategori: Om meg   [17] kommentarer

http://i173.photobucket.com/albums/w44/iamabobhead/Icons/Heart.png Jeg har en liten bok gjemt på rommet mitt hvor jeg skriver ned følelser i dikt, som nesten ingen får se.

http://i174.photobucket.com/albums/w82/barnbabe414/Small%20Icons%20and%20Signs/pixelbyhotlayouts4.gif Jeg digger å treffe folk på nett. Jeg har truffet flere for ca et år siden som jeg enda har kontakt med, og truffet på ekte.

http://i173.photobucket.com/albums/w44/iamabobhead/Icons/Heart.png Jeg traff kjæresten min på nettet.

http://i174.photobucket.com/albums/w82/barnbabe414/Small%20Icons%20and%20Signs/pixelbyhotlayouts4.gif Jeg tror på skjebnen.

http://i173.photobucket.com/albums/w44/iamabobhead/Icons/Heart.png Jeg har ganske lange øyenvipper. De er faktisk såpass at det hele tiden sverter av maskara over øynene.

http://i174.photobucket.com/albums/w82/barnbabe414/Small%20Icons%20and%20Signs/pixelbyhotlayouts4.gif Jeg har en egen kategori på msn som heter "BLOGG" der folk som legger meg til og trenger hjelp med bloggdesign havner. Til er det cirka 130 som har lagt meg til.

http://i173.photobucket.com/albums/w44/iamabobhead/Icons/Heart.png Jeg elsker å camme med folk, enten det er kjente eller ukjente. Spesielt morsomt å dumme seg ut på cam!

http://i174.photobucket.com/albums/w82/barnbabe414/Small%20Icons%20and%20Signs/pixelbyhotlayouts4.gif Jeg grer nesten aldri håret mitt. Det høres kanskje rart ut, men hvis jeg grer håret blir det bare elektriskt og stygt. Håret mitt ordner seg av seg selv.

http://i173.photobucket.com/albums/w44/iamabobhead/Icons/Heart.png Jeg tror på horoskop. Jeg leser horoskopet hver bidige dag, og som oftest bruker det å stemme på en eller annen måte.

http://i174.photobucket.com/albums/w82/barnbabe414/Small%20Icons%20and%20Signs/pixelbyhotlayouts4.gif Jeg går i kirke-kor.

http://i173.photobucket.com/albums/w44/iamabobhead/Icons/Heart.png Jeg tror på Gud. (Ikke til en sånn vilt stor grad, men nok til å be om jeg er ''lost''.)


Noe du ikke visste?


UTEBILDER FRA HYTTA

20.feb.2010 20:59
kategori: Blogg   [8] kommentarer
Halloo, jeg er altså tilbake. Skikkelig uregelmessig blogging i det siste, men men.. Jeg er nå på hytta i Saltdalen, hvor det vanligvis er ganske kjipt å sitte og stuve. Men jeg har det skikkelig kos nå! Påskeegg, energidrikk, vi har vært på grensen idag og handlet, tatt masse fine bilder ute med hunden min og selvfølgelig når det er så kaldt ute, må vi fyre i peisen. Det er det jeg kaller kos!
KALDT


Vårt nedfryste basseng, om du klarer å se det
Thumbs up!

Hvordan har du startet vinterferien?

I DON'T WANT THIS ANYMORE...

16.feb.2010 21:38
kategori: Blogg   [13] kommentarer


Kjenner du deg igjen? Vet at flere gjør det.

SANGVIDEO FRA KORET IDAG

15.feb.2010 21:27
kategori: Musikk   [8] kommentarer
Jæddæ, går på kor hver mandag, og det er digg♥ Særlig med folka der. Etter koret tok jeg og filma når Emilie og Susanne syngte på sangen My heart will go on, det er selvfølgelig ikke en helt seriøs video. Først tester de ut det utrolige ekkoet i byen. Haha, jeg ler. Meg bak kamera som synger litt med avogtil.


Btw; sorry for skikkelig deppe/irritert-innlegg igår om dataforbud, men det ble heldigvis ikke likevel!

Hva syns du? Flinke? Hahaha

UNNSKYLD..

14.feb.2010 22:23
kategori: Blogg   [5] kommentarer
I'm sorry that I had to let you go..

Jeg tror virkelig ikke jeg får blogget på flere dager nå. Flere uker kanskje. Pappa har gitt meg dataforbud i 2 uker, faen as... Grunnen har han heller ikke sagt, er liksom ikke noe "spesiell grunn" ettersom jeg ser det. Han er bare piss forbanna for tida, så det går vel over snart.. Skal prøve å komme meg på så ofte som mulig for å legge igjen et innlegg. Vedder egentlig på at jeg får min kjære data tilbake om ikke så alt for lenge.


Noen som kjenner seg igjen med pissed foreldre?

BILDER FRA GÅRDAGEN

14.feb.2010 14:59
kategori: Blogg   [6] kommentarer


heyheey


"Christina, du har litt sjokolade der"


Smelta sjokolade. MmmMMmMmM


Så evig kul


Tung? Litt


SÅÅÅ storHappy valentines-day og morsdag til mødre der ute!
Hva har du gjort i helgen?

VIDEOBLOGG - LITT OVERTRØTT KANSKJE?

14.feb.2010 00:24
kategori: Blogg   [4] kommentarer


Tror du vi er litt overtrøtte eller?

SNAKKER VI SPEILREFLEKS?

13.feb.2010 19:01
kategori: Blogg   [7] kommentarer
Ja det gjør vi! Haha, jeg tror jeg er litt for ivrig nå, for det er nemlig pappa som har fått seg speilrefleks, ikke jeg. Men jeg tror nemlig ikke han kommer til å bruke det så utrolig mye, hva skal han liksom ta bilder av? Tv-en og naturbilder? Tror ikke det kommer til å skje, haha. Så jeg skal nok få lånt det en god del helt til jeg får mitt eget til konfirmasjon♥ Haha, har allerede tatt en del bilder i huset, sånne bilder som egentlig har null mening.


Mamma var anonym idag


Søt? JA!
En glad Anette for at hun skal til meg senere får være med på å ha fotoshoot med speilrefleks♥

Har du speilrefleks? Eller bare har lyst på det?

GRATULERER MED DAGEN

11.feb.2010 14:29
kategori: Blogg   [9] kommentarer


Gammelt bilde, men det er nesten det eneste brukbare jeg har. Gratulerer med 15-årsdagen, Caroline jenta mi♥ Håper du får en utrolig fin dag når du feirer bursdagen din på badeland idag, det skal iallefall jeg ha! Gleder meg kjempemye! Si gratulerer med dagen til henne da vel?♥

MIN YNDLINGSSANG ATM

10.feb.2010 21:35
kategori: Musikk   [6] kommentarer

(Down - Jason Walker) Herregud jeg elsker denne sangen! Alt med den er nydelig, og litt av den er faktisk med i Vampire Diaries, om du lurte på hvor du har hørt den før. Lett min yndlingssang atm. ♥

YOU LOOK FUNNY...

10.feb.2010 15:49
kategori: Mine meninger   [14] kommentarer


Mohahaha.

LIPS

08.feb.2010 19:32
kategori: Blogg   [9] kommentarer
Jeg er med i konkurransen her der de første 1000 som blogger om lepper, får en gratis Lipsyl Glossy Minerals, og 3 heldige vinner en MacBook Pro.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Lepper kan smile, munnen kan le; men sorgen i hjertet kan ingen se. Når munnen er stille og leppene tier, da er det utrolig hva øynene sier."

"Leppene hans møter dine, dette er et stort øyeblikk, dette er lykke på jord. Du kjenner den ilende følelsen gjennom kroppen. Han med det perfekte håret, din store forelskelse har plukket ut deg! Det er deg han har valgt å kysse. Jeg føler alt det positive i hele verden, på en gang. Hjertet mitt holder på å sprenge av glede. Dette gjør meg lykkelig. Dette er riktig."


DÅRLIG

07.feb.2010 20:51
kategori: Blogg   [4] kommentarer
Okey, det ble ikke noe blogging idag. Jeg føler meg utrolig dårlig nå, kastet litt opp istad.. Er bare slapp, vondt i hodet og i magen osv. Tror egentlig det skyldes mensen, så det hjalp ikke akkurat at det kom på en såkalt "trist deppe-sang" på spotify-spillelista mi. ANYWAY, den engelskframføringa vi har imorgen går neppe bra da, siden jeg ikke får til å ordne hva jeg skal si nå. Men jeg tror jeg går og legger meg nå.

           

BILDER FRA DISCOBOWLINGA

07.feb.2010 01:01
kategori: Blogg   [7] kommentarer
(Video fra bowlinga må komme imorgen!) Jeg, Anette og Annbjørg var på bowling ikveld, også fant vi ut at det var discobowling; jippi! Høy festmusikk, masse folk og mørk stemning med masse blendende lys. Hah, du skjønner greia. Dårlig kvalitet på de bildene som er tatt uten blits, men det får bare være..
Sjekk den negern'a!


HELL YEAH!Som sagt; kommer en video imorgen fra bowlinga! Skal redigere noe sammen, mouhaha.
Liker du bowling?

SE HVA JEG SNART FÅR I POSTEN !

06.feb.2010 17:00
kategori: Blogg   [10] kommentarer

Silicone Protective Case for Ipod touch, $2.99 på www.dealextreme.com
Magicon Supreme Farge linser - Blå
Blåe kontaktlinser som jeg vant i en konkurranse! Johoooooo! Can't wait!

FINALLY IT'S BACK

02.feb.2010 22:08
kategori: Blogg   [13] kommentarer

FRUSTRERTE FRUER ER TILBAKE! Bra eller ikke? Jeg digger det!

JEG VIL HA EN GUTT SOM..

02.feb.2010 21:06
kategori: Mine meninger   [13] kommentarer
- er eldre enn meg.
- er moden.
- ikke tror han er eldre enn det han er.
- er morsom.
- er litt romantisk.
- ikke tøffer seg for mye.
- kan være litt badboy.
- får meg til å føle meg bedre, uansett ståa.

♥ Fins det virkelig en sånn gutt der ute? Ja det gjør det. For jeg har truffet flere sånne, det har bare ikke gått helt min vei de gangene, for å si det sånn! Jeg vil egentlig ikke si at dette er for mye å håpe på/for "høye krav" (ikke krav da, men du skjønner hva jeg mener). Og når jeg sier eldre enn meg, trenger det ikke være snakk om mange år eldre enn meg! Men jeg foretrekker altså eldre, pga at de som oftest er mer moden, og får deg til å føle deg litt "liten og søt". Selvfølgelig ser jeg gjerne at en gutt er pen også, men jeg har oppfattet at jeg ikke lengre bare går på utseendet, men også på personlighet. Så lenge fyren ikke har hengemage og veier 150 kilo, er jeg fornøyd. No affence.
Hvordan vil du beskrive din drømmegutt? Eventuelt drømmejente? Jeg vil høre!Savner deg..

I'M GOING TO GLASSHUSET

02.feb.2010 15:03
kategori: Blogg   [6] kommentarer
Glasshuset er Bodø's største kjøpesenter, eller selve kjøpesenteret heter vel Koch da, men glasshuset er på en måte "gangen" med cirka 10-20 butikker på sidene. Koch er hovedkjøpesenteret med enda flere butikker i. Aw, jeg er flink å forklare. Anyways; dit skal jeg nå! Blir utrolig digg, siden det er lenge siden jeg har vært i byen og brent av litt penger. Heldigvis for meg har de akkurat bygd ut glitter, så det er blitt skikkelig fresht der! Tenker å kjøpe armbånd og noen par med øredobber!
Liker du å dra på shopping-tur av og til?

Susanne kommer bortom nå, så jeg skal slappe henne! (GLISER)

JEG ANBEFALER » ØREDOBBER

01.feb.2010 22:10
kategori: Jeg anbefaler   [11] kommentarer
Har du lyst på litt annerledes øredobber enn det vennene dine har? Og til en rimelig pris? Jeg fant nettopp denne siden, som heter dobb.no og de har faktisk kjempefine øredobber! Anbefaler deg å titte innom hvis du er øredobb-freak.

DOBB.NO-PEARL-RHINESTONE-SØLV              DOBB.NO-PEARLDROP                                       

WENCHE DOBB              DOBB.NO-BEAUTIFUL PINK


DOBB.NO-BLACK PRINCESS              DOBB.NO-KRYSTALLEPLE-BLANK


DOBB.NO-RUND-STRASS             DOBB.NO-STRASS-STEN

Tillbaka till startsidan


bloglovin