tidlig opp !

29.mar.2009 01:26
kategori: Blogg   [2] kommentarer
imorgen er liksom siste dagen i helga, jeg vil slappe av og sove lenge! istedetfor, må jeg møte opp i kirka halv 10,
for da skal det jo være gudstjeneste : )))))))))))))))))fake a smile liksom
jeg, emilie og susanne skulle vel egentlig synge trio elns, men emilie skal ikke komme, så der sitter jeg og susanne .
vi kan faktisk ikke teksten, og er ikke sikre på engang hvilke sanger vi skal synge : / det skal liksom ikke gå an!
syns vi burde ha øvd mer på disse sangene vi skal synge på, men får vel ta det som det kommer.
tror sangen het Gabriel og Maria elns : s
ønsk oss lykke til ; €

nytt hår!

29.mar.2009 00:14
kategori: Blogg   [5] kommentarer
jah, igår var jeg hos frisøren da : )) på bech<3 jeg klipte håret opp i masse forskjellige lag, og klipte pannelugg : D
ble ganske fornøyd egentlig ! jeg fikk en frisør som het Kristine elns, hun hadde svart kort hår. hun var utroolig grei og shikkelig flink! først tok hun å vaska håret mitt, også selvfølgelig tørka det. så tok hun i sånn varmebeskyttende spray elns før hun begynte å slette håret. så klippte hun det opp og klipte pannelugg : ) etter det, tok hun i 2 forskjellige tørrvoks og noe sånn spray som "lagde glans". til slutt, som prikken over i-en, tuperte hun håret mitt : ) og summen ble vel sner 500 kroner elns. tuperingen og all sprayen og stæsjen, var på en måte "gratis" det var utenom prisen det : D
uans, jeg skal begynne å klippe meg der på Bech, jeg vil absolutt anbefale det!
img2669 tjokk
sånn ble altså resultatet ; $

let's go shopping girls !

26.mar.2009 21:36
kategori: Blogg   [0] kommentarer
jah, nå skal jeg begynne å gjøre litt mer arbeid hjemme slik at jeg får litt større pengebok : D altså, etter bursdagen min, som jeg hadde 22.september, hadde jeg stappfull pengebok med sner MINST 1000 kroner i, + masse gavekort og penger på bankkortet, såe hadde sikkert mellom 2000-2500. vell, når jeg ser ned i pengeboka mi nå, ser jeg i underkant av 200 kroner . + at jeg faktisk har mistet en tilgodelapp på 250 kroner på gullfunn. ehh, huffda ;$
jahhh.. jeg føler noe sinnsykt for å dra til byen å shoppe ! men jeg har altså ikke penger.. meen, jeg driver å sparer nå, så når jeg begynner å få en bra sum i pengeboka, drar jeg nok sikkert til byen, vil ha nye klær!
sånn igår elns, fikk vi en katalog i posten. det var et sånn "klesblad" for å si det sånn, det het La re doute tror jeg . isåfall, det var sånn tilbud, at hvis du valgte deg et klesplagg, skulle du få 40% rabatt på dette, + en gymbag og gympose gratis(verdi: 250kr) såe, jeg ble litt frista. bare jeg fant noe jeg kom til å bruke, kunne jeg få det sa mamma : )
da var det bare å finne det da, men jeg må si at jeg ikke ble over meg av begeistring da jeg så klærne. men noe må jeg da klare å finne : D
bag
laredoute

jeg syns den var ganske fin + at jeg virkelig trenger en : )
soo, legger inn linken til denne siden, hvis noen vil se:
http://www.laredoute.no/?startpage=2740&basketoffer=919008

uans, klokken halv 3 imorgen sitter jeg hos frisøren, kommer til å legge ut bilder forhåpentligvis imorgen : D
men, nå kan jeg ikke blogge mer dessverre. må gå ned og stelle meg, skal se Criminal minds.
kjempebra og spennende serie ass! noen som ser på den?en shopoholikers bekjennelser

26.mar.2009 19:57
kategori: Blogg   [4] kommentarer
det er vel imorgen elns, at En shopaholikers bekjennelser begynner på kino, jeg har veldig lyst å se den ! : )
for dem som ikke har hørt om den, eller som ikke vet hva den handler om, her er litt av innholdet i filmen, + hva anmelderne i VG syns om den:

en shopoholikers bekjennelserDen moteglade vimsen Rebecca Bloomwood ønsker seg en karriere i et motemagasin, men shoppeavhengigheten gjør at hun stadig distraheres fra karriereambisjonene. Tilfeldigheter gjør at hun likevel får anledning til å skrive en rådgiverspalte i et økonomimagasin, og ved å sammenlikne mote og finans tar hun bransjen, og muligens sjefen, med storm.
Dette lufthodet av et kvinnemenneske holder på å kjøre livet sitt i grøfta med shoppingen, og bruker mesteparten av filmen på å gjemme seg for gjeldsinnkreveren (han er grå og kjip, hun er fargerik og glad). De fleste kjenner til den klamme følelsen av å ha kjøpt over evne. I en tid der amerikanske familier kastes ut av husene sine fordi de ikke kan betale gjelda si, kunne det vært betimelig med filmer om overforbruk og gjeldsproblematikk, men denne filmen behandler det hele på en såpass lettvint måte at jeg ikke skal lese mer inn i det. Her får du New York-glam med yellow cabs, høye hæler, bitchy magasinkvinner og designmerker. En teit historie som roter til budskapet sitt og etterlater få inntrykk annet enn et snev av irritasjon; følelsen av at en allergi er under utvikling.

terningkast2

så, den fikk ikke så god anmeldelse, men det er kanskje ikke like lett for en mann (som anmelderen) å kjenne seg igjen i denne historien, så jeg gidder ikke høre på det der, jeg VIL se den fordeom! ;$

snx <3

sporløst forsvunnet

25.mar.2009 21:47
kategori: Blogg   [0] kommentarer
akkurat sett ugly betty, trist slutt da : / skal se sporløst forsvunnet nå! avhengig serie : )))
I gymmen, holdt jeg og caroline på å trente på sånne sykleapparater istedet for volleyball, skader i armene begge to : / men det var litt artig da, kunne trene og snakke så mye vi ville + vi kunne sitte å se resten av klassen spille kamp : )
Ellers ikke så mye interessant å skrive om idag, men imorgen får vi ei ny jente i klassn.
Faisa hete hun, hun kommer fra irak og bruker hijab.. hah. men skal ikke mobbe de religionsgreiene deres n_n

ut på tur aldri sur : ))

24.mar.2009 21:26
kategori: Blogg   [0] kommentarer
Jaaah, idag var det kontaktmøte på skola for meg :)  Serriøst, Wenche, kontaktlæreren min da, drev å skrøt og skrøt, jeg ble jo fan meg flau der. Jeg fikk jo også vite litt av karaktererne mine da. Ble mest stolt over matte og norsk : ))
Fikk sner 5-6 i matte, og 6-er i norsk , må si jeg ble litt glad der ;$

Etter skola dro susanne hjem til meg, der vi spiste toast og så på veronica mars. dæven hva spennende det er ! :d
så da vi var ferdig å se det, fikk vi mamma til å kjøre oss til Maskinisten, for jeg å susi skulle jogge opp til Keiservarden :)
Det var fette arti, og vi tok jo seff med dino :) vi tullet masse i de 3 timene vi var ute, sner me folka som gikk forbi oss, gjetter de trodde vi
var skrulla , hhahah.


nå gleder jeg meg bare til å sette meg ned å se frustrerte fruer og spise nybakte boller, namm <3

tupering, hårspray og rødbrus :d

21.mar.2009 23:02
kategori: Blogg   [6] kommentarer
jahh, idag sov jeg leeenge : ) eller jeg lå til klokka 12 da <3 anette kom en tur i 5-tia, også tuperte hun håret mitt :)
emooo hair lissom.  egentlig skulle susi overnatte, men hun fikk ikke lov , så anette overnatta heller.
jeg og anette dro på msn, og hadde web med susi, så når hun hørte om emo håret, kom hun springende bortover. haha n_n isåfall, da hun kom tok anette å tuperte hennes hår også. ja, vi så jo "riktig deilige ut" haha.
isåfall, vi dreiv å tulla (igjen) på msn med isak, pervo ^^ haha, han bare; det er jo private ting dere spør om. fyfan han
var jo alvorli hele jævla tia , hahhhah : ) jeg og ani brukte StudioLine fra Loreal. Stu-stu-studioline, studioline from loreal. haha.

 loreal    cathrine emo     img2545


img2535     img2537

men nå skal jeg og anette se film :))) og spise popcorn , sjokolade og drikke rødbrus >:) nammm.
ny header < 33

20.mar.2009 23:58
kategori: Blogg   [3] kommentarer
jah, ble lei den rosa headeren, så jeg prøvde å mekke en ny en. brukte ikke no særli lang tid på den da, noe som kanskje vises, den ser ikke spesiell proff ut. haha, vridd i trynet og alt n_n men sånn går det !

jah, vinterferien er nå over. skuff, den sku gjerne vart liiitt lengre : ) men, vi har hatt norskframføring , fikk 4-, haha jeg sucker på framføringer, blir så nervøs! også idaag har vi hatt naturfagprøve som jeg bokstavli talt ikke hadde øvd noe til :)
jeg var sikker på at jeg skulle drite meg loddrett ut, 0 øving, 0 resultat liksom, men det gikk sånnn høvelig bra. men noen åpenrom i prøven var det definitivt haha!
jeg og susi har drevet å sett litt på videoer på youtube. på scene hair. vi fant en video som viste ganske bra hvordan man lagde det til , legger den ut her jeg :)
http://www.youtube.com/watch?v=dNFI9bN-cNc
hvis de ikke overdriver no jævli er det faktisk ganske kult. susanne viste det til anette, som også ble hekta på det ^^ hah, anette kommer til å drepe meg, men jeg har et bilde av hun når ho hadde "ordna" litt på håre : D
anette sceneemoooo x))men nå føler jeg fette mye for å dra til frisøren <3 skal be mamma bestille time hos Bech, skal klippe håret skikkelig opp :) liker ikke håret mitt nå, det er fette stygt ; $
jess, håper det blir bra :*

idaag , vinterferie ! <3333

06.mar.2009 18:39
kategori: Blogg   [1] kommentarer
JAAA, omg endelig vinterferie ! så deilig !
vell, det historieprosjektet som jeg holdt på med igår, fremførte vi idag. Jeg fikk 4+. Bra nok, herregud hva var det
å forvente, hadde vært syk 2 dager, og hadde nesten ikke forberedt meg, dumt, men greit nok. Følte meg skikkelig dum, for er utrolig forkjøla nå, så der sto jeg å snakket foran hele klassen, snufset og stemmen min !.. er veldig sår i halsen, så jeg høres absolutt IKKE ut som meg selv. Det går egentlig ikke an å beskrive. Utrolig ekkelt i halsen, har veldig hes stemme nå. Og det at Susanne mobber meg for det ! ehe. men uans, den framføringa gikk greit nok, glad jeg er ferdig med det nå. VINTERFERIE NÅÅ! Skal kose meg noe sinnsykt og bare slappe av ^^ skal kanskje å stå på slalom <3 yess.
men blir nok ikke noe blogging i vinterferien, har ikke internett på hytta ! dessverre, men blogger etter vinterferien om ting som har skjedd : ))

Igårdagen fette braa , fette stress

06.mar.2009 18:22
kategori: Blogg   [2] kommentarer
jaa, igår va det en litt fullpakka dag, så jeg fikk dessverre ikke tid til å blogge. Men igår skjedde det mye rart, såe jeg blogger om det idag, og kommer til å skrive som om det var igår :) kommer også ut en del bilder fra igår ! ^^

k&h på skola, holder på å lage skulpturer som skal forestille hoder : ) haha, klarte liksom ikke lage øynene, så mitt hode har øynene igjen og sover, hah lett løysning? etter skola dro susanne med meg hjem, skulle holde på med et sånn historieprosjekt som vi skal ha framføring i, imorra. Såå, vi skulle jo egentlig finne sånn stoff vi faktisk skulle lære nesten utenat til i morgen, så litt stress. Ble litt opptatt med å plage en sner gutt som heter isak, haha fyfan det var arti å plage han! vi mobba han jo ikke, menne vi bare skreiv sånn pervoting til han å kødda med han, han bare: haha, hehe, og va sånn heilt seriøs! haha, går det an. Så, det ble ikke noe av det prosjektet da =| men, vi hadde avtalt å dra til byen å shopp litt, og det e ikke noe vi kan utsett, selvom historieprosjekte : ) så vi dro til byen. haha, vi var ikke der lenge, men det var selvom fettarti ! <3 Vi gikk på H&M ungdomsavdelinga , der vi prøvde klær og tok bilda , haha. Vi hadde jo tenkt til å ta kjemppemasse bilda, sånn fritidsbilda, men ei dame kom og sa at det ikke var lov å ta bilder i prøverommene.
         Så når vi kom ut derfra, så vi 2 gutter som satt på Aurora. han ene  var fettfin ! <3 haha, og når vi gikk forbi dem, sa han; en av dere som vil være med meg ut på lørdag? hah, han holdte seg helt alvorlig, skjønner ikke hvordan han klarte det.. altså, det må jo ha vært en kødd, antageligvis førr å se korsn vi reagerte. susanne, )som e kjent førr å bli flau å rødme lett) bare først: "hæ?" så når ho førsto hva han hadde sagt bare sa hun "Nei" skikkelig fort å gikk videre. Haha susanne, guttetekke?
       men, når man går rundt i byen blir man veldig fort godterhungri, særli når man har penga i lomma. så vi gikk ned på Ica, og kjøpte en pakke påskeegg. Når vi stod ved kassa, så vi sånn tilbud : 1,99 førr 1 sånn liten twix. (mini-twix da)
så vi tok 4, altså 2 hver, og gikk til kassa. Jeg måtte sjekke at jeg hadde nok penger så jeg spurte mannen i kassa om de virkelig kostet 1,99. han var utlending så først sa han bare: "hæ?" så jeg spurte igjen. da sa han: "nei, 199 kronar".
Jeg bare så på susanne , og liksom "okeei". Så jeg tok bare å kjøpte de, serriøst de kostet jo ikke 199 kroner? Han stoppet plutselig opp, og stirret på meg lenge. Fan så ekkelt det var! Han bare stirret liksom? Men vi fikk kjøpt det, og spiste. Siden ble vi henta, og dro hjem.

Etter dette dro susanne hjem til meg, der vi måtte finne stoff til historieframføringa. Hun ble til halv 10, jeg satt 1 time til på datan for å finne ut fakta. Fan jeg håper jeg ikke driter meg ut imorra på framføringa.. !

                                 Her er noen bilder fra prøverommet i byen <3 kommenter ? : ))
img2466          img2481 
           suusiii                                                                   oss2 <3
img2493          img2498
latterkrampe                                   det va fette klatt golv der,  æ datt!                                  
                                                                                   

 img2511     img2513
             englebarn                                                         or not? haha

                    

verdens beste ! <33

04.mar.2009 16:36
kategori: Blogg   [9] kommentarer
Syk idag og, så ble hjemme fra skolen. Våknet rundt halv 11, sto opp, satt i pysjen og så på tv og spiste. <3 Gikk en liten tur med hunden min, Dino rundt halv 3-tiden, for selvom jeg er syk, må jeg nok ta han med ut på turer :/ men han er verdens søteste altså! har ikke noen nyere bilder av han, men her er et fra da han var liten :) img0263ellers når jeg kommer inn fra turer, bruker han å ta en "slowmotion" når vi skal gå opp trappa og inn. Men idag galloperte han opp, sånn at jeg måtte slippe bandet hannes for ikke å fly etter. skjønte ingenting? Og akkurat da jeg kom opp trappa, etter Dino, hoppet Susanne fram fra bak vedkassa. Fan hva jeg skvatt!
Tross det, ble jeg veldig glad for besøk :) hun gav meg lua mi og vottene mine som jeg hadde glemt på skolen, og gav tilbake kapittelprøven i spansk som vi har hatt i forrige uke, jeg fikk en 6 ! <3 uutrolig nok. hadde 1,5 feil elns, men fikk likevel en 6-er , ble kjempegla! men herregud, må bare få det ut, er utrolig glad i deg Susanne, du er alt for meg <3 bffl !
altså, du skulle jo nå en trening akkurat idag, men likevel tok du deg tiden med bare å komme innom å gi meg de tingene. Glad i deg ! ♥

Men, jeg vedder på at jeg ikke var den eneste som så frustrerte fruer igår? dæven, så spennende det er!
altså, jeg kan ikke gå glipp av en episode, da blir jeg hysterisk, er sånn avhengig nå av frustrerte fruer.!
 http://dsd-ev.ifrance.com/Images/desperate%20housewives.bmp
Har du en mening om Frustrerte Fruer?
Ser du på det ?

hvafan, alt til ingen nytte?

03.mar.2009 17:15
kategori: Blogg   [2] kommentarer
Ja, i det siste har jeg våknet med vondt i halsen, hodet og ørene. Jippi.. Så idag, våknet jeg med det samme, bare at det var litt verre. Så, det ble ingen skole, ble hjemme. Avogtil kan det selvfølgelig være godt å være fra skolen, men det er utrolig kjedelig å sitte en hel dag å henge hjemme foran datan, med hodepine, uten å kan gå ut å treffe venner.
Så jeg nøyer meg med å snakke m venner på msn. Våknet klokka halv 12, godt å få sovet ut litt. Gomlet i meg et par strepsils, noe som skal hjelpe mot sår hals.
.http://www.visit4info.com/sitecontent/LG/fullZZZZZZTVI051108002742PIC.jpg deilig, frisk smak på de.
Som sagt, det som irriterte meg noe mest var at igår kveld, satt jeg fan meg i flere timer å pugget på en rleprøve vi skulle ha idag, satt å skrev ned stikkord for å huske bedre, og pugget til fan meg langt utpå kvelden. Og siden jeg ble hjemme idag, var det jo egentlig til null grunn. Men jeg skal vel ikke uroe meg, når jeg kommer tilbake på skolen må jeg sikkert ta den.

rleprøve

02.mar.2009 22:10
kategori: Blogg   [3] kommentarer
veldig vanlig dag idag, egentlig ingenting å blogge om :) men har heller ikke tid, veldig
opptatt med å pugge til en prøva + at jeg snart må gå av pc'en .
meen, for å holde meg litt mer våken og for å kunne pugge uten å sovne, drikker jeg redbull ! namm <333
img2124


PMS

01.mar.2009 20:32
kategori: Blogg   [4] kommentarer
okei, igårdagen var utrolig slitsom for meg. Jeg fikk ikke blogget igår om den, var for trett. Måtte stå opp klokka 8, ikke akkurat en god måte å starte lørdagen på. + at jeg faktisk våknet med vondt i halsen, vondt i ørene, tett nese og var iskald. Øvedag med koret, i 8 timer tror jeg. Vi var å spiste pizza imens der, men det var bare 1 time. Uans, ble syk på slutten, dårlig i hodet, vondt i halsen, faktisk i drittform, for å si det rett ut. Antageligvis merktes det nok, var helt afk når folk snakka med meg, men holdt ut da. Da jeg kom hjem var det selvfølgelig rett i pillespisingen. Eller "svelgingen"
        Idag skulle jeg sove kjempelenge, helt til jeg våkna, og det gjorde jeg jammen. Ehm, sånn kanskje til .. 2 ? ehhhe
Men skulle ihvertfall egentlig finne ut litt stoff om den franske revolusjonen til et prosjekt på skola, ehh, det ble jo mye av, haha.  Ble sittende på datan, så skulle vi spise middag, fikk middagsbesøk av naboene. ehahha, fettarti, et par på rundt 50 antageligvis, eh boring faktisk.
Så satt jeg på msn, med web med Anette, og plutselig blir jeg fette deppa. Jeg sitter å hører på denne FANTASTISKE sangen, som bare MÅ høres: Declan Galbraith - Tears in heaven.  Ikke bry dere om videoen på denne sangen, den har ingenting med tingen eller sangen å gjøre egentlig. Men han synger den så fette vakkert, og sangen er tårefremkallende! Seriøst. Men tilbake til saken, jeg ble skikkelig deppa, og BLIR skikkelig deppa når jeg hører denne sangen. Vet ikke om jeg blir deppa, men kanskje rørt? Har faktisk ikke aning av HVA, jeg bare begynner å sippe. Jævli irriterende, særlig når sminken begynner å renne. Fan i helvette , jeg HATER mensen, blir fette PMS! Ja, og hvor lenge er det man skal ha det, sånn 50 år?
http://i184.photobucket.com/albums/x132/amaroqwolf_2007/Declan%20Galbraiths%20adorable%20pics/2047152729a6831855137l.jpg

Tillbaka till startsidan


bloglovin