DESIGN DIN EGEN BIKINI

29.mar.2010 02:26
kategori: Blogg   [15] kommentarer
Min designade bikini på NELLY.COMMin designade bikini på NELLY.COM
Stem her♥                                                                   Stem her♥

Du kan designe din egen bikini på nelly.com! Det er ganske morsomt, du får velge fasong, farge og motiv på både overdelen og underdelen, og du kan lage den akkurat som du vil ha den! Vinneren får en solreise fra destination.se+ nelly.com selger bikinien du har designet! I tillegg får du en rabattkode etter du har designet bikinien, på nelly.com på 50 kroner. Jeg hadde blitt kjempeglad om du gadd å stemme på bikiniene jeg har designet! Si ifra i kommentarfeltet om du stemte, så kan jeg godt stemme på din hvis du bare sender meg link!

KONSERT OG KLEM AV A1 OG ÅGE!

24.mar.2010 22:57
kategori: Blogg   [10] kommentarer
Igår var det gratiskonsert utfor SAS-hoteller, der Maria Haukaas Storeng, Chand, A1(♥♥♥♥♥♥), Paperboys, Wig Wam og en svensk fyr spilte. Utrolig bra artister, spesielt Paperboys, Wig Wam og A1!! Jeg ble seriøst shocka hvor kjekke og flinke A1 var live!

Venke Knutson konfransier


kjekkas ♥♥

kjekkas ♥♥ han blunka til meg fordi jeg hylte så mye og tok bilde av han, seriøst!
Vi stalka A1 til hotellet deres, der vi desperat lette etter en klem å få. Her tok jeg tak i stakkarens jakke, så han kom seg ikke inn døra. Hahaha! Men jeg fikk iallefall klem før han gikk inn pga det!


Vi snakket med Åge, han er råå!


Jeg fikk stor kleeem! ♥♥♥stolt!

Etter konserten var det vi + noen andre som visste hvordan hotell artistene bodde på. Så vi sprang etter drosja og fikk klem og bilder av og med artistene når de skulle gå inn på hotellet. Herlig!! Dessverre fikk jeg ikke bilde av klemmen min med A1.. En trøst var vel at når jeg sprang etter drosja, ble jeg pressa såpass oppå den av folk at jeg så rett inn til Ben, så jeg hylte og vinka inn til han som faaen, han vinka tilbake! I tillegg satt han inni bilen og filma med mobilkameraet sitt, haha.

Liker du noen av disse artistene?

JEG HAR GLEDET MEG LENGE TIL DETTE

19.mar.2010 15:17
kategori: Blogg   [7] kommentarer
Denne helga blir så utrolig digg! Idag skal jeg på et arrangement som kalles Bynatta, og er hovedsaklig for konfirmanter, men alle fra 9. klasse og oppover er velkommen. Det kommer konfirmanter fra Skjerstad, Rønvik, Bodin, Saltstraumen, Domkirka, Værøy og Beiarn. Det er konserter, masse ungdommer som dere sikkert skjønte, og aktiviteter + mat og drikke som kan kjøpes. Skal lage dådyrøyne når pappa kommer hjem, så jeg kan få låne speilrefleksen og ta masse bilder av hele arrangementer og legge ut, så dere kan få se hva det er for noe. Starter halv sju, ferdig klokka 2 i natt! På lørdag skal jeg på kino med jonas elns. ♥ Mye som skjer i helga, så det blir moro!
Hva skal du i helga? Har dere noe lignende for komfirmanter der du kommer fra?


Jeg skal slippe meg løs i helga! Det trenger jeg virkelig.

BILDER FRA HERLIG JENTEKVELD

15.mar.2010 22:36
kategori: Blogg   [25] kommentarer
Søndag hadde jeg, Anette og Emilie en liten jentekveld, med masse moro og kameraet var nesten i bruk hele tiden. Hadde det utroolig kos, fotoshoot med vifte! Eksklusivt.
søøøte!vifte ftw!

Ops
Uffff ok æ skal skift..


glad for å se meg <3<3

Likte du bildene?

SPLITTER NY TWILIGHT ECLIPSE - TRAILER

14.mar.2010 00:27
kategori: Nyheter   [12] kommentarer
Har du sett traileren til Eclipse enda? Den er nettopp kommet ut, sjekk den ut!

Herre jesus som jeg gleder meg! Gleder du deg?

SPONSET AV COCOO.SE

10.mar.2010 17:03
kategori: Sponsorer   [12] kommentarer
www.cocoo.se - - Din smykkebutikk på nettet! Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!Da er jeg blitt så heldig å bli sponset av http://www.cocoo.se/! Til gjengjeld for å legge ut annonser for dem og lage innlegg innimellom, får jeg 20% rabatt på hele nettbutikken deres + hvis det virkelig lønner seg at jeg reklamerer for dem, kan det hende de sponser meg i konkurranser jeg muligens kommer til å ha videre. Åhh, herlige butikken! Jeg kan si så mye som at jeg forguder omtrent hver ting de har der, det er så fint! De har veldig spesielle, tøffe og ikke minst søte smykker, armbånd etc; når jeg først er inne på butikken deres klarer jeg ikke komme meg ut derfra! Jeg kan nesten love deg at de har minst en ting der som faller i smak hos deg, ta en kikk innom og se om du finner noe! Prisen er heller ikke gæren den, alt fra 85 kr til 345 kr. Alt er også heldigvis nikkelFRITT! Mine favoritter kan du se nedenfor. Trykk på banneren eller den lilla linken nedenfor!

"Cocoo.se - din smykkebutikk på nettet.  Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer"

http://www.cocoo.se/web/sendbinary.asp?path=\\172.21.204.202\webvol9\l7\x54wg67rdvdw7e8\cocoo.se\public_html\media\halsband\12506.jpg&width=159http://www.cocoo.se/web/sendbinary.asp?path=\\172.21.204.202\webvol9\l7\x54wg67rdvdw7e8\cocoo.se\public_html\media\armband\23174.jpg&width=159http://www.cocoo.se/web/sendbinary.asp?path=\\172.21.204.202\webvol9\l7\x54wg67rdvdw7e8\cocoo.se\public_html\media\armband\22676.jpg&width=159

GOOGLE // HVORDAN LAGE BARN

08.mar.2010 17:22
kategori: Blogg   [9] kommentarer


Noen ville google-søkere som er litt uvitende, nysgjerrig eller muligens kåte etter sex-bilder? Jepp, der er beviset.

JEG LIKER Å MOTTA SÆRBEHANDLING

07.mar.2010 17:11
kategori: Blogg   [12] kommentarer
Har vært ute i 3-4 timer idag og solgt vg, 55 aviser fikk jeg faktisk utlevert! Uff, alt for mange, vanligvis bare 40. Jeg måtte bære alle på ryggen samtidig + gå i sludd, pissregn og de glatteste veiene jeg har sett på lenge. GJETT 1 gang hvem som ble fort lei og irritert? "ÅÅHH, du vil ikke ha vg idag nei? OK hade.." Neida, jeg må smile uansett. Men jeg var såå heldig at når jeg kom inn, stod det kakao, rundstykker og fotbad klar til meg. Elskbare foreldre ♥ Hørtes ikke det deilig ut? Fan av fotbad?


GUESS WHAT I HAVE MADE

06.mar.2010 22:26
kategori: Blogg   [40] kommentarer
Nå var det dags å begynne å tenke på konfirmasjonen min som er allerede 9.mai. Vi har plassen klar, men invitasjonene var ikke heelt klare. er de helt ferdige, og jeg ble kjempefornøyd! Ikke noe stort, men de ble egentlig litt søte må jeg innrømme. Startet med et helt plain hvitt ark, og jeg må si resultatet ble ganske pent til å være laget av meg! (og hjelp av mine kjæære foreldre).


What a mess.Dere ser kanskje ikke fargene så godt, men det er hvitt og forskjellig lilla-farger som er fargetemaet i konfirmasjonen min. For jeg er nemlig forferdelig glad i lilla.
Hva syns du?

BILDE-SPAMMINGEN DERE VILLE HA

04.mar.2010 18:17
kategori: Blogg   [17] kommentarerSjekk lua som hun har strikka! No kidding


Aww min ♥♥♥
Hæ ser det ut at æ konsa?
Ææh, ut på tur


This is my lue which i have strikka. *stolt*


Skummel


"Øøøøøøh!...."
Hahaha æ døde
Hahah hvem elsker snø?


Ikke ta votten min!!


Mine oldeforeldres minnestatue
*Knurrrrrrrr*


Jeg lovte dere å legge ut bilder fra vinterferien i Kjeldebotn, tenkte jeg skulle holde det ♥ Nå syns jeg nesten synd i dere så mange bilder jeg la ut, men jeg elsker å ta bilder, særlig naturbilder når det er så vakker natur som i Kjeldebotn!
Hva synes du om bildene?

JEG HAR FÅTT MEG PIERCING

03.mar.2010 22:42
kategori: Blogg   [16] kommentarer
Thaat's right. Endelig, etter månedsvis med klaging og masing har jeg fått lov til å ta piercing. Jeg fikk dessverre beskjed fra foreldrene mine om at piercing i fjeset = No way. Heldigvis fikk jeg lov til å ta i navelen, så det har jeg nå gjort! Er kjempeglad for det, og nå kan jeg nesten ikke vente på å få bytte ut "nybegynner-ringen" med en ordentlig fin piercing. Atm har jeg bare en helt vanlig ring med ei kule i, man må ha den i de først 4-6 ukene før man kan bytte til hvilken som helst. Can't wait! For dere som lurer; jeg kjente nesten ingenting akkurat når hun stakk nåla gjennom, men det svir en stund etterpå.

Har du piercing(er)?---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forresten er det en blogg dere må sjekke ut! http://olaavsorvik.blogg.no. Kjempesøt gutt, ja jeg sa gutt, på 12 år. Sjekk ut bloggen hans, det er virkelig verdt det! Ikke så lenge siden han har begynt å blogge, hjelp han å få flere kommentarer da!

JEG KLARER ALDRI Å STOPPE..

02.mar.2010 19:05
kategori: Jeg anbefaler   [13] kommentarer
Dere har vel hørt om at man kan se tv-serier på nettet før de kommer ut på tv-en? Du skjønner, de fleste utenlandske serier blir sendt mye senere i Norge enn i f.eks USA, så når de er ferdige i USA, blir de lagt ut på nett. Beste plassen jeg kan anbefale dere å se på er VuReel. Best kvalitet! Andre plasser er SurfTheChannel og Tv-dome.

Aaanyway! Jeg tenkte at det ikke kunne skade å se en liten episode av Vampire Diaries, men tror du jeg klarte å stoppe når jeg først begynte? Det er spennende at jeg ikke klarer å stoppe, så nå har jeg sett alle episodene som er kommet ut på nett.. Det vil si episode 14! Og jeg tror man bare er kommet til episode 8 eller 9 på tv-en? For dere som er Vampire-fans; GLED DERE til episodene framover!Glad i Vampire Diaries? Bruker du å se serier på nett?

Tillbaka till startsidan


bloglovin