SANGENE JEG REPETERER OM OG OM IGJEN ATM

30.jun.2009 00:49
kategori: Blogg   [6] kommentarer
Nå har jeg faktisk blitt hekta på litt gamle sanger! Vel, sangene er kanskje gamle, men likevel får de fleste av disse sangene sommerfølelsen min fram!
RELEASE ME BY AGNES


GOOD TIMES BY HELT ÆRLIG GUTTA


RIVER FLOWS IN YOU BY YIRUMA


I WILL BE RIGHT HERE WAITING FOR YOU BY RICHARD MARX


WHEN LOVE TAKES OVER BY KELLY ROWLAND FT DAVID GUETTA


INFINITY BY GURU JOSH PROJECT


DAGER SOM DET HER BY KESERA[LINK TIL DERES BLOGG] FT JANNI SANTILLAN

ANBEFALING OG KARAKTERSETTING!

29.jun.2009 03:36
kategori: Blogg   [9] kommentarer
Akkurat nå kjeder jeg meg noe sykt. Så egentlig er det jo bare å gå å legge seg, men jeg tenkte jeg kunne legge ut noen film-anbefalinger til dere først! I helga har jeg og anette sett 4 filmer, og jeg vil anbefale alle sammen! (forresten, trykk på navnene til filmene, har lagt inn link sånn at du kommer direkte til trailerne til filmene!)

# film 1
I NOW PRONOUNCE YOU CHUCK AND LARRY
movie
i now pronounce you chuck and larry
Småartig film egentlig. Chuck og Larry er begge brannmenn, og risikoen for å dø i en brann er stor. Larry [Kevin James] er redd for hva som vil skje med barna hans om han dør i en brann, og finner ut at han og Chuck [Adam Sandler] bør gifte seg og late som om de er homo. Altså, hvis Larry dør så kan Chuck passe ungene og få forsikringspengene. Dette er ikke bare enkelt, ettersom staten etterforsker saken som skattesvindel, og både Chuck og Larry er relativt hetero. Chuck og Larry går inn i en kamp der de må late som om de er homo, uansett hvor mange som hater dem for det. De blir utestengt fra forskjellige tilstelninger, og blir diskriminert. Artig film hvis du liker litt syk humor kanskje. Grei nok, Karakter: 4-

# film 2
THE DAY AFTER TOMORROW
movie
the day after tomorrow
Det første du kanskje tenker er; forr en døl film. Men det kan jeg garantere deg at den ikke er! Filmen er en science-fiction film om livet under og etter en framtidig global klimakatastrofe. Likevel inneholder filmen en viktig kjerne av sannhet: klimaendringer skjer, skyldes mennesker, og kan få dramatiske konsekvenser om vi ikke gjør noe før det er for sent. "Storproduksjonen, med budsjett omkring en milliard kroner, viser kollaps av den antarktiske iskappen under beina på en gruppe polarforskere, tidevannsbølger som treffer New York før byen fryser til is på grunn av bråstans i Golfstrømmen, mens lyn, torden og tornadoer herjer Los Angeles og det indiske kontinent." I tillegg, innimellom inneholder filmen litt "ung kjærlighet", med kjekkasen Jake Gyllenhaal. Anbefaler denne filmen på det sterkeste! Karakter: 5++++

# film 3
SHE'S THE MAN
movie
shes the man
Veldig morsom film! Viola Hastings [Amanda Bynes] er rasende fordi jentelaget i fotball har blitt utelatt av serien, og hun klarer ikke overbevise verken guttenes trener eller sin fotballspillende kjæreste [Robert Hoffman] at hun er god nok til å bli med på guttelaget. Så da hennes tvillingbror Sebastian [James Kirk] ringer fra London for å fortelle at han ikke rekker tilbake til skolestart på sin nye skole, Illyria Prep, bestemmer Viola seg for at dette er hennes store sjanse! Ved hjelp av en god venn som er makeover artist utgir hun seg for å være Sebastian, og inntar skolen - og fotballaget! Skjønt det å være gutt viser seg å være litt mer komplisert enn først antatt, spesielt når hun begynner å få varme følelser for romkameraten Duke [Channing Tatum], som er dødelig forelsket i vakre Olivia [Laura Ramsey], som igjen viser seg å ha et godt øye til den nye følsomme gutten i klassen, nemlig "Sebastian". Denne filmen var veldig artig! Inneholdt også mange gutter med sixpack for å si det sånn! KARAKTER: 5++

# film 4
THE DARK KNIGHT
 movie
the dark knight
The dark knight er kanskje en mer spesiell film, men likevel går det ikke an å ikke digge den! Full av action og drama, og alle påfunnene til Jokeren er geniale og utrolig gjennomtenkte. Med fantastiske skuespillere, som Heath Ledger, er denne filmen komplett! Filmen starter der «Batman Begins» slutter: Batman og politisjefen James Gordon har et forholdsvis oversiktlig forhold til Gothams forbrytere. Men nå dukker mesterhjernen Jokeren opp; fullstendig uberegnelig, totalt uinteressert i «normale» vurderinger, både som skurk og menneske. Han skal bare ha det moro - etter egne normer: Sadistisk, destruktiv, manipulerende, kaoselskende, ravgal bak en vanvittig og utflytende klovnemaske. Helvete - bokstavlig talt - er løs! KARAKTER: 5++SETT NOEN AV DISSE FILMENE, ELLER HAR DU EN FILM Å ANBEFALE SELV?♥

BILDER FRA HELGA

29.jun.2009 01:01
kategori: Blogg   [3] kommentarer
Skikkelig fantasifull overskrift, jeg vet. Denne helga har jeg vært med anette helt tiden. mamma og pappa dro til saltdalen, og jeg var hos anette. vi dro litt rundt omkring; beiarn, alstad og geitvågen. tok endel bilder også, så dere kan se noe av det vi har gjort!
bilde0001
fredagen vasset vi i geitvågen. men vi var raske, når vi så krabbene :3

img4514
det var kjempefint vær !

img4526
lørdag var det dagstur til beiarn. det var snø på beiarfjellet :1

img4538
under ei bro i beiarn, på vei til butikken.

img4567
anette ba meg sette meg i huska. det ble litt knøvvel da ;p

img4579
anette eeelsker barnehuska *mobbemobbe*

img4593
battery er namm,, særlig etter å ha stått 15 minutter i kø for å få det!

img4623
deeet... så ikke bra ut

img4634
det er lov å være barnslig av og til, right?

senere på lørdagen, dro vi hjem (til anette). der fikk jeg endelig møte nusselige Karl Magnus. en liten baby, som er ca 2 år(?), og han er søskenbarnet til anette. omg hvor nusselig han var! han hadde akkurat "lært" å gå, med litt støtte da, også gikk han å spyttet og smilte. hahha, så søt han var! jeg bare elsker små unger!
p2706091846
haha, han elsket kameraer. når han så et kamera, var det rett bort til det, og det var bare å finne fram sin beste pose.

p2706091849
omgg jeg dåner! bare søt !


he-he, har den på hjernen nå! den er litt kosli da, nå som det er sommer.

HVOR SKAL DU I SOMMER? < 3

HADE BLOGG.NO

26.jun.2009 17:10
kategori: Blogg   [6] kommentarer
For dere som kanskje trodde jeg skulle slutte å blogge; neida. Denne helga skal jeg faktisk være med anette på hytta deres i Beiarn. Der er det jo ikke nett eller data, så jeg kommer nok dessverre ikke til å blogge. Kommer vel hjem på lørdagen, og skal overnatte hos anette hele helgen, så da skal jeg prøve å få sneket meg en liten tur inn på bloggen! Håper på å ta masse fine sommerbilder som jeg kan legge ut! Om det ikke blir Beiarn-tur idag, så tror jeg det blir bading i Geitvågen. Kos blir det iallefall!

WALKING ON SUNSHINE, BABY YEAH
summerfeelin' !
sol


Siden jeg ikke blir å blogge så utrolig mye denne helga og sånn her, så kan dere få lov til å drøfte på noen små ting. DELTA I KONKURRANSEN MIN HER. Den blir avsluttet etter helga. SPØR MEG OM SPØRSMÅL I SPØRSMÅLSRUNDEN MIN, den blir også avsluttet etter helga.


Forresten, jeg kom med i ungdomskoret! Antageligvis gikk vel opptaksprøven min ekstremt bra, for hvis ikke skjønner jeg virkelig ikke hvorfor jeg kom videre. Jeg synger jo som en stukken gris.

HVA SKAL DU I HELGA? ♥

KONGEN AV POP ER DØD

26.jun.2009 11:42
kategori: Nyheter   [6] kommentarer
Jeg er antageligvis ikke den eneste som har hørt at Michael Jackson er død? Vel, om du ikke har hørt det før, så vet du det nå. Popstjernen Michael Jackson ble 50 år, og ble erklært død torsdag kveld klokken 23.26 norsk tid. AMK-sentralen skal ha fått en nødoppringning fra huset Jackson leide seg i Bel-Air, bare minutter før 21.30 norsk tid torsdag, og rykket ut umiddelbart. AMK-sentralen fikk beskjed om at stjernen hadde kollapset hjemme. Michael Jackson skal ikke ha pustet da ambulansefolket ankom hjemmet hans.
michaeljacksonneverland
(EDIT: "uttrykte" meg litt for sterkt kanskje ..) men jeg må få lov til å si at utseendet hans skremmer meg. Men jeg har aldri sagt at mannen ikke har talent! Michael Jackson er jo verdenskjent, og oppigjennom årene har han fått seg en del kjente kjendisvenner, som nå sørger sterkt over ham. Blant annet Usher, Britney Spears, Cher, Madonna, Justin Timberlake og Lisa Marie Presley har uttalt sine sorger. Du kan lese dem HER.


BEAT IT BY MICHAEL JACKSON

RIP MICHAEL JACKSON!

HVA SYNS DU OM MICHAEL JACKSONS DØD?

HUNDEN MIN BLE STRØMMA IGÅR

25.jun.2009 18:31
kategori: Blogg   [6] kommentarer
jada, du leste rett, hunden min ble strømma igår. var på sauerenhetskurs igår med søte lille dino. det er for å gjøre sånn at han ikke jager etter sauer. han blir sluppet inn i et stort inngjerdet område sammen med mange sauer. "lederen" for foreningen som holder dette, leier dino med et langbånd, og springer etter sauene. hvis dino ikke bryr seg, er ikke dette vits, da får han dra hjem, men hvis han begynner å jage etter dem, blir han strømmet. han har selvfølgelig på seg et strømhalsbånd da. VISSTE DU AT hvis en bonde ser en hund inne ilamme sauene sine, har de full rett til å skyte hunden på flekken? selvom den ikke gjør sauene noe? vel, sånn er det dessverre. DINO ble sluppet inn, og begynte å springe etter sauene. *bsst*. han ble strømmet, og DET hylet han satte i! herregud, han kunne ha overdøvet et fly. he-he. han kom springende mot meg og familien min for å få trøst, men det fikk vi beskjed om at vi ikke måtte gi. etterpå når vi skulle gå forbi sauene, gikk han en STOOOR omvei for å slippe sauene. SÅ DET HJALP!
img4466
herregud så søtt

img4467
nusselig

img4471
..fordi jeg kjedet meg mens vi ventet i 3 kvarter.

nå skal jeg og anette gå en liten tur med dino. etterpå blir det trening ; p
HVA SKAL DU/HAR DU GJORT IDAG? ♥

JEG ER VURDERT !

25.jun.2009 01:21
kategori: Blogg   [3] kommentarer
da er jeg endelig blitt vurdert! og av MARIONHJELPER [ http://marionhjelper.blogg.no/ ]
dette skrev hun:
jeg er blitt vurdert
wow, ble kjempefornøyd! ikke noe dårlig vurdering dette vel!?
HAR DU BLITT VURDERT FØR?

RIVER FLOWS IN YOU

24.jun.2009 01:48
kategori: Blogg   [5] kommentarer

RIVER FLOWS IN YOU  BY YIRUMA - TWILIGHT.
NYDELIG SANG DETTE ! herregud, jeg er hekta. har sett på itunes-spillelisten min, og bare idag har jeg hørt på den hele 78 ganger! no kidding! og jeg er ikke lei den !

jada, sen blogging, men idag har jeg hatt en døll dag.. kjedet rævva av meg, så jeg har iallefall fått mekket det nye designet mitt! btw så har JENTA MI [www.suusii.blogg.no] bursdag idag, 24. juni ! GRATULERER FINA MI! ENDELIG FJORTIS !

breivika4358
KJEMPEGLAD I DEG, DU BETYR SÅÅ MASSE FOR MEG ! ♥

nå som hun er borte på en eller annen leir, skal jeg jobbe ræva av meg for at hun skal havne på topplisten av søtiser på s0et-lista på FN. hjelp meg du og! om du har fn. [SUUSII]forresten! jeg har enda ikke avsluttet KONKURRANSEN MIN, og heller ikke SPØRRERUNDEN.
DU KAN ENDA DELTA I BEGGE TO !

NYTT SOMMERLIG DESIGN

24.jun.2009 01:17
kategori: Blogg   [1] kommentarer
da har jeg endelig fått ordnet litt på designet mitt. ikke store endringer, men jeg ble til slutt fornøyd. har et par til design liggende på lager, i tilfelle dette ikke faller i smak.
design bloggenetter SINNSYKT mye fram og tilbake, klarte jeg å få meg en litt mer fancy meny. sånn ser den ut nå da:design blogg

du kan velge mellom massevis av forskjellige menyer, noen har vanskeligere koder å sette inn enn andre. men denne var temmelig lett i forhold til mange av de andre.  HER kan du finne siden der det ligger opptil flere sider med forskjellige menyer du kan ha på din blogg. får du problemer med å sette den inn i stilsettet? spør meg om hjelp, for nå tror jeg at jeg har lært meg det!
SÅ, HVA SYNES DU OM DET NYE DESIGNET MITT?


VS

23.jun.2009 19:59
kategori: Blogg   [10] kommentarer
jeg vet de aller fleste er kjempeglad i taco, så jeg tar VS-en:tacoskjellvstacolefse
TACOSKJELL VS TACOLEFSE!

liker begge to, men jeg ville nok gått for lefse ! ♥

JEG KLARTE BARE IKKE Å STYRE MEG ...

22.jun.2009 18:31
kategori: Blogg   [5] kommentarer
ja, da har jeg akkurat kommet hjem fra byen. var der sammen med ANETTE og ANNBJØRG. det har vært en bra dag altså! jeg selv klarer jo selvfølgelig ikke å styre meg når det gjelder shopping, så jeg tror at kortet mitt snart har fått brannsår, ettersom jeg har dratt kredittkortet ca.. 10 ganger? ja, minst ! dette kjøpte jeg:

img4408
FRIENDSHIP-armbånd jeg kjøpte i en bod. 15,- kr

img4405
COCO CHANEL-øredobber, kjøpt i en bod, 50,- kr. jada, probably fake.

img4391
sixpack med kortsokker. H&M. 99,- kr. ( jeg liker sixpack vettu :3 )

img4410
stor svart skinnveske kjøpt på papirhandelen. 549,- kr

img4392
solbrillene som følgte med i TOPP. haha, freshe

oi det var visst litt mindre enn 10 ganger? tehe. MEN jeg kjøpte også PURE RUSH, det nyeste TOPP, BLÅÅ SLUSH, EN BOLLE .. ja, mer var det visst ikke. he-he, men penger gikk det nok av uansett. anette & annbjørg kjente ikke hverandre fra før, men jeg tror de fant tonen! vi var på alt for mange butikker og så på klær, og på roxy inngikk vi en avtale at alle skulle prøve en kjole hver.
img4385

ossss
omg så kule folk! iallefall til å ha grønne og blå tunger. tehe :3

etterpå var det tilbake til den gode, gamle hvalrossen og vasse i dens basseng. haha det ble skikkelig vannkrig! pessvåte var vi, når vi dro hjem! eller, hvertfall jeg og anette. hahah. også var det 3 sånne utenlandske gutter der som var ca 7-8 år. "dokker e homo", var liksom noe av det de sa til oss. herregud så tøffe de skulle være... haha, vi bare svarte på samme måte tilbake, og ba dem holde kjeft når de ropte og hylte mens jeg stod i telefonen. når de blir eldre, skjønner de nok at det der lett blir tatt som flørting. men det er de for små til å forstå nå, he-he.

men nå skal jeg en tur til anette ! ♥ blogges
ER DU "SHOPAHOLIC" SOM MEG?

BILDESERIE

20.jun.2009 22:55
kategori: Blogg   [6] kommentarer
jeg sier det på nytt: SOMMERFERIE ER KOS ! ♥ omg, det er så deilig å våkne til finvær ! er liksom ikke vant til det her i bodø, som oftest er det sol i 2 dager også kommer regnet eller shitværet. det er nettopp derfor det er så deilig å bruke finværet nå som det faktisk er her! så idag dro jeg, anette, susanne og caroline til Breivika. forventet faktisk at det skulle være masse folk der, men det var nesten ingen! vi hadde delt på å ta med mat, pledd og saft, så hadde vi vår egen lille piknik ; ) etterhvert prøvde vi oss på å gå ned til havet. vannet var skikkelig langt nede, kalles det fjære eller flo da?
breivika4373
ehahah, husker ikke ;$ sikkert fjære? uansett, det var liksom masse glassbråt og skarpe steiner der, så jeg tror vi brukte sånn 1 kvarter på å gå ned dit elno. he-he. kos var det nå uansett! vi var der vel til sånn ca 5, også dro vi til 7-eleven. der fikk vi en is hver av (mora til) caroline. namnam,,, jeg og susanne gikk inn til byen for å ordne håret, også så vi masse fine gutter. namnammm. tehe, jeg klarte faktisk å dumme meg FORFERDELIG ut! tror ikke mange vet det, men jeg er temmelig guttegal. så når jeg så en fin gutt, satt jeg liksom å slikka på ispapiret mitt. så tok han fine gutten og så på meg, og jeg fortsatte å slikke på ispapiret, som faktisk var tomt for is. hahahah jeg følte meg litt dum, når jeg liksom "våkna" og forstod hva jeg gjorde. hihi :3
så dro jeg og anette og hadde vannkrig attme kirka og postkontoret, ved hvalrossen. "skriv at æ blei våt i ræva", sa anette ,med en irritert tone, nettopp til meg. tehe, ja nå har jeg skrevet det også <3

breivika4301
finfolk som soler seg

breivika4308
ilu ilu ilu <3<3<3<33<33<3

breivika4358
omgg, dette var et skikkelig fint bilde av susanne !

breivika4363
gla i deg caroline <3 du burde begynne å treffe oss oftere ! (vet du leser dette)

breivika4315
he-he, anette datt

breivika4323
tunge , tunge , glis

breivika4341
strike a pose, quickly

breivika4314
vi måtte liksom passe veldig på å ikke trø på glassbitene ;$

breivika4338
kjempesøtt bilde av anette ! <3<33


men nå tror jeg at jeg må gå, anette sitter å klikker, bokstavlig talt, på gitaren sin (guitar hero). du skjønner, hun klarer ikke så veldig mange linjer. så jeg får vel gå å ta fra henne gitaren nå, før den faktisk knuses av alle slagene i gulvet.
BLOGGES ! 

VIDEOBLOGG; BYEN

20.jun.2009 14:38
kategori: Blogg   [6] kommentarer
video:cathrineanettesusanne

ZAC EFRON, VANNKRIG OG SIXPACK!

20.jun.2009 13:04
kategori: Blogg   [4] kommentarer
sorry for litt lite blogging i det siste, men blogg.no klikket for meg igår! jeg skrev hele dette innlegget, men alt låste seg, så jeg fikk ikke publisert det. derfor publiserer jeg det nå idag, og siden det er skrevet igår, snakker jeg som om det var dagen idag. men det er dagen igår altså ; )

19. JUNI
he-he, ja det var det mesteparten av dagen min innholdt.
susanne har overnattet fra igår til idag. haha, vi så en film også tok vi masse bilder oppe på terrassen. klokken 4 om natta. tehe, det kom faktisk 2 naboer og hysja på oss ;$ stakkars folk, de ble liksom holdt våkne midt på natta. unnskyld! hehe.
så idag når vi våkna, var det å se på OTH , rydde på rommet mitt og loft stua og sitte på dataen <3<3 klokken 3 ringte anette og spurte om jeg ville være med på norgespremieren til 17 AGAIN [LINK] klokken 6. selvfølgelig ville jeg det! zac efron folkens, zac efron ! namm. og susanne ble også med. vi dro til byen rundt halv 6, også kjøpte jeg meg en grå hettejakke. fra h&m, 198,- kr. siden gikk vi å kjøpte litt pure rush og godteri til filmen.
17againjpg62943b
anbefaler faktisk denne filmen, jeg synes den var kjempesøt ! + delige zac efron er med i den. jeg smelter når jeg ser han ! omgg, kanskje det er bare sånn han skal fremstille i denne filmen, kan godt hende han er annerledes irl. jaja :3

etter kinoen dro vi litt rundt i byen, også satt vi oss ute på sånne "figurer" utenfor glasshuset. også dro vi til valrossen og det lille bassenget der ute og vasset. susanne og anette klarte å ta skoene og sokkene mine mens jeg vasset, så jeg ble litt sånn forbannet. haha, heldigvis for meg så fant jeg ei flaske som jeg fylte vann i. jeg sprang etter dem (mest susanne da, anette trakk seg unna når hun så vannflaska), og truet med å kaste vannet på dem. men tilslutt så fikk jeg det sånn som jeg ville(always), så jeg fikk skoene mine tilbake ; ) alt dette var bare SÅ deilig! med det flotte været, var det jo en drøm å få være ute og bare kose seg uten tanken på at man skal på skola imorgen. he-he, sommerferie er kos!

p190609200802
tror jeg så en fin gutt elno. det var det plenty av isåfall!

p1906092009
tehe, bare jeg som tenker koffert nå ? :3

p190609201204
noen ser litt slitne ut? vel, vi var langt fra det!

p190609201601
jag likar at pose

p1906092027
lika dette bildet, ILU ! ♥

p1906092028
bare måtte legge dette ut. he-he, han var det første vi så når vi kom til parken. han var der og spilte noe sånn badmington eller hva det nå heter ;pp

p1906092030
ikke helt frista lism ;$

p190609203003
men jeg gjorde det, though ! iskaldt, men deilig !

p190609203002
susanne også. faktisk bare anette som ikke hælte å stå oppi :-p

p1906092029
susanne likte valrossen, eller "selen med hoggtenner" som hun kaller den

p1906092031
det gjorde jeg og. hihi :3

p190609203202
neida, ikke hyper i det hele tatt

p1906092033
tehe, susi

blogges ! <3<3

NYTER DU SOMMERFERIEN?

STOLE

18.jun.2009 19:10
kategori: Blogg   [4] kommentarer
da er jeg offisielt opphengt i denne søte slash triste sangen. [ STOLE - KELLY ROWLAND ]99 SPØRSMÅL
99 spørsmål kopiert fra YLVAKAKE.BLOGG.NO. har veldig lite å gjøre akkurat nå , tehe ;p kopier til din blogg og fyll ut med dine egne svar ! om du gidder.

1. Siste du drakk - melk, tehe
2. Siste telefonsamtale - susanne
3. Siste mottatte sms -  susanne
4. Siste sangen du hørte på - stole - kelly rowland
5. Sist du gråt - i går
DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år  -  ja
16. Sluttet å være forelsket - njeei
17. Ledd til du har begynt å gråte? - åhja!
18. Møtt noen som har forandret deg? - ja
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er? - noen
20. Funnet ut at noen har snakket om dritt om deg bak ryggen din - jess
21. Kysset noen fra din top friends liste - hæ
SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha - 1 eller 2
24. Har du kjæledyr - ja 
25. Vil du forandre navnet ditt - avogtil
27. Når våknet du i dag -  det tør jeg ikke si, da begynner du å flire
28. Hva gjorde du midnatt i går - ehm,, så på tv? :3
29. Nevn noe du IKKE kan vente på - alt det jeg har planlagt for sommerferien <3<3
30. Sist gang du så pappan din - idag
31. Hva ville du forandra i livet ditt - en del
32. Hva hører du på akkurat nå - kelly roland - stole
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Tom - ja
34. Hva går deg på nervene akkurat nå - en gutt
37. Sivilstatus - singl
38. Stjernetegn - jomfruen
39. Gutt eller jente - jeg er jente, tehe om det var spørsmålet da
40. Barneskole - østbyen
41. Ungdomskole - bankgata
42. Videregående - ikke enda
43. Hår farge - egentlig mørk blond, men farga det mørkebruunt
44. Langt eller kort - eh, sånn passe langt elr?
45. Høyde - 163 elno
46. Er du betatt av noen - åja, mange
48. Piercinger - har lyst på
49. Tattovering -  har lyst på
50. Høyre eller venstre hendt - høyrehendt
AKKURAT NÅ:
61. Spiser - ingenting
62. Drikker - ingenting
63. Nå skal jeg - vente på at susanne skal komme på overnatting <3<3
64. Hører på - følte jeg har svart på det sner tusen ganger nå. kelly rowland - stole
65. Venter på: å komme meg ut å handle inn til ikveld med susi
FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn - ja
67. Lyst til å gifte deg - ja, med drømmemannen <3 tehee
HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne - åjåj, vanskeli. blir iallefall fort bergtatt av fine øyne.
70. Kyss eller klem ? - ja takk begge deler
71. Høyere eller lavere - høyere
72. Eldre eller yngre -  omg, eldre ofc!!
73. Romantisk eller spontan - begge ♥
74. Fin mage eller armer - fin mage
75. Tattovering eller piercing - har ikke noe å si egentlig
76. Voldsom eller forsiktig - ikke kjempevoldelig da. ehe, men sånn midtimellom
77. Forhold eller bare lek - forhold
78. Bråkmaker eller tilbakeholden - midt imellom
HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed - ja
80. Drukket sterk alkohol - åja
81. Mista brillene/linsene  - nei
82. Sex på første date - tehe, nei
83. Knust noens hjerte - ja
84. Fått ditt eget hjerte knust - alt for mange ganger
85. Blitt arrestert - nei
86. Takket nei til en invitasjon til date - ja, kinda
87. Grått når noen har dødd - ja
88. Likt en venn av samme kjønn - nei, ikke likt-likt
TROR DU PÅ:
89. Deg selv - ikke ofte
90. Mirakler - ja
91. Kjærlighet ved første blikk ? jja, har liksom opplevd det
92. Himmelen - ehm, ja?
93. Nissen - nei
94. Kyssing på første date - ja 
95. Engler - tjaa, vet ikke helt
SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå? - hahah, flere faktisk ;$
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen? - nei
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid - depends
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten -  ikke bare EN ting? men luft er vel viktig antar jeg..

kanskje det var noe her som du ikke visste om meg ? ;p


DEN SYNGENDE VIDEOBLOGGEN VIRKER NÅ!

17.jun.2009 23:44
kategori: Blogg   [12] kommentarer

video:den syngende videobloggen er her
(EDIT : NÅ VET JEG HVORFOR DEN IKKE VIRKET I BEGYNNELSEN, JEG HAR KLART Å FJERNE LINKEN TIL VIDEOEN! HAHAH JEG ER EN KNØVVEL, DET MÅ JEG INNRØMME! MEN NÅ VIRKER DEN ALTSÅ! )


" KONKURRANSE , PREMIE = NYDELIGE ØREDOBBER "

17.jun.2009 18:01
kategori: Blogg   [1] kommentarer
vel, det er nok ikke meg som har denne konkurranse. men det er WWW.CHARM.BLOGG.NO som har det. konkurransen går ut på å lage et innlegg på bloggen din om konkurransen hennes, også skal du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet hennes, der du skriver ris, ros og tips til bloggen hennes. vanligvis orker jeg ikke å skrive et innlegg om at jeg er med i konkurranser, men det var en fin premie på denne konkurransen, at jeg ikke kunne styre meg. et innlegg tar jo ikke lang tid å skrive? he-he. uansett, delta du også !      → HER ←
redobba
sånn ser øredobbene ut. kjempenusselige spør du meg!

SYNGENDE VIDEOBLOGG ?

16.jun.2009 22:48
kategori: Blogg   [2] kommentarer
unnskyld for sen blogging! he-he, har liksom akkurat sett sesongavslutninga til frustrerte fruer. omg, utroolig trist episode! det var et par ganger jeg fikk tårer i øyekrokene! skal ikke avsløre noe her, i tilfelle det er noen som ikke fikk med seg denne episoden. noen andre som så sesongavslutningen til frustrerte fruer?
idag på skola var det egentlig veldig tjill. jeg mener, det var bokinnlevering idag + at vi fikk gå sånn 1 time før skoledagen egentlig er slutt. eneste negative jeg kan si om skoledagen, er at vi måtte vaske pultene våre. det innebærer jo også å skrape bort ALL tyggisen som sitter fast under pultene, som helt klart ikke var gjort på leeenge. skal innrømme at for meg var det HELT FORFERDELIG! serriøst, jeg sto jo nesten å brakk meg! uff, blir kvalm bare av tanken. det kom en sånn intervjuer fra Avisa Nordland som skulle intervjue alle og en om hva de skulle gjøre i sommerferien. når vi fikk høre at han i tillegg skulle ta bilde av oss, ja da fikk jentene fart på seg. "HVEM har sminke, speil, mascara, KAM!!!" haha, de fleste ble litt desperate, mens guttene bare sto å så rart på oss som om vi hadde en slags sykdom. idag har jeg vært med anette og susanne ! anette etter skola, susanne i ettermiddag. jeg og susanne dro på butikken for å kjøpe godis og brus til i morgen. vi har nemlig vært så heldige at vi får lov til å ha med godteri på skolen imorgen, som vi skal sitte å spise i filmsalen mens vi ser på film. koooooooz ! også har faktisk jeg og susanne sittet å mekket på en videoblogg! der vi "synger". ehe, dere vil skjønne det når den kommer ut.
synes dere det høres bra ut å legge ut en videoblogg?
hehehhehehe
oi, vi var liksom litt sånn cp idag

SPØRSMÅLSRUNDE !

15.jun.2009 22:41
kategori: Blogg   [3] kommentarer
ja, jeg hiver meg på og lager en spørsmålsrunde. antageligvis får jeg vel bare noen få spørsmål, har ikke akkurat den mest leste bloggen, men jeg håper virkelig at dere trår til og fyrer løs spørsmålene. hva dere vil, det meste går nok greit. kommer sikkert til å lage en videoblogg der jeg "publiserer" svarene til spørsmålene jeg har fått. så da er det bare å FYRE LØS MED SPØRSMÅL ! ♥
testheader5

HELGA I BILDER

14.jun.2009 20:25
kategori: Blogg   [5] kommentarer
denne helga har Anette vært med meg på hytta i Saltdalen ♥ helga har for det meste bestått av å ta bilder, spise godterier og se filmer !

img3938
utsiiikt

img3942
hahahha, skikkelig hårblinkskudd

s5030205
superman retuuuurns

s5030233
ehhe ikke mobb tryne

s5030248
wii

s5030265
ser ut som om noen har hengt mæ

img3975
sensurert

img3977
dårli lysbilde

i tillegg til all denne hoppinga på trampolina mi, har vi sett filmene School of rock og Shawshank redemption. kjempebra filmer begge to, anbefaler shawshank redemption! rørende og sterk film. den handler om en mann som blir dømt til 2 livstidsdommer i fengselet pga at han har drept kona si og elskeren hennes, selvom han selv sier han er uskyldig. i fengselet møter han store utfordringer, og vaktene er ikke akkurat snille mot fangene. blir de forbanna er de fullt villige til å drepe noen av fangene, og ingen reagerer på det. dette var en dårlig beskrivelse egentlig, men det er en kjempebra film som jeg anbefaler på det sterkeste!
shawshank redemption

i tillegg har anette vært redd for å gå i kjelleren vår, hun har beundret bassenget vårt og har hylt mesteparten av tiden vi tilbringte ute. du vet, ute på "landet" er det jo mygg og insekter, noe anette absolutt ikke liker. ikke jeg heller da, men jeg er vant med det. nå er jeg full av myggstikk, så det klør som bare det !
nå skal jeg bake kake ilag med susanneee ♥ endelig møtes vi igjen, hun har vært på kypros i 2 uker nå. har savnet henne da ! blir kjempekosli å kunne snakke ut nå, har faktisk hørt hun har sladder til meg, så jeg gleder meg !
BLOGGES

WALKING ON SUNSHINE

12.jun.2009 15:42
kategori: Blogg   [3] kommentarer

jeg blir i sånn sommerhumør av denne sangen !! ♥

nå nærmer det seg jo sommerferien, og heldigvis har været her i bodø følgt med. vanligvis er det jo regn og uværsskyer som er tingen i bodø, men idag og de siste dagene har det vært knallfint vær! sånn 20 grader i sola, nok for meg iallefall! det er bare deilig å kunne gå rundt leddkledd i tunika og tights! for det er nemlig det min outfit for dagen inneholder. + et stjernesmykke. åh hur deiligt med sommer.
img3913
  ikke mobb meg fordi jeg er tjukkkk

dongeritights fra BIKBOK 149,-
blå tunika fra BIKBOK 149 ,-
svart stjernesmykke fra BIKBOK 49,-


nå skal jeg pakke, fordi jeg skal til saltdalen ♥
om været blir fint, blir det hopping på trampoline, soling nede ved elva og masssse
bilder til dere lesere ; )
BLOGGES!
HVA SKAL DU I HELGA?

MIN NYE SOMMERJOBB? IKKE FAN

11.jun.2009 21:59
kategori: Blogg   [8] kommentarer
imorgen er det heldigvis "fri" på skolen. ikke helt fri, for vi skal nemlig arbeide hos en av foreldrene våre, på jobbene deres. jeg skal jobbe på pappa sin jobb, som er i avisa AN. mamma jobber på sykehuset, der det er taushetsplikt, så jeg kunne ikke være der. tror egentlig det blir litt tjill å være der, for han sitter foran datan hele tiden og ordner annonser og masse annet. for å være ærlig, skjønner jeg nesten ikke en drit av hva han gjør, hahah. så jeg kan ikke være helt datanerd . :c
heldigvis er det bare imorgen jeg skal jobbe der, for det er ikke akkurat drømmejobben. leter jo etter sommerjobb, men dette er ikke et alternativ for meg !! ehe.. iallefall får jeg trøste meg med at det er gratis maskiner å få varm sjokolade fra, og i matpausen er det kantine der ; ) tidlig opp blir det iallefall imorgen ! uff uff

anlogo 3

forresten, så fikk jeg tilbake mattetentamen idag! ble kjempeoverrasket av resultatet mitt! jeg turte ikke se først, så anette skulle liksom se først på min. gapet hennes hang i fanget og det så ut som øynene skulle sprenges når hun så karakteren min, og når jeg røsket den til meg så jeg at jeg hadde fått hele 6 !! herregud, 6 på en mattetentamen, det hadde jeg ikke trodd! men kjempefornøyd ble jeg iallefall! nå lurer du vel på om jeg er complete nørd? faktisk ikke, har bare utrolig bra hukommelse når det kommer til fag.

HAR DU FÅTT DEG SOMMERJOBB?

JEG TRENGER DIN HJELP

11.jun.2009 18:24
kategori: Blogg   [13] kommentarer
da har jeg "mekket" et nytt design. med goood hjelp fra fixmeta.blogg.no sine gratisdesign da! men brukte lang tid på
å ordne mine bilder og tekst inn i designet. designet ble seende ca sånn her ut:

catthrinegjbloggtestt
det går også an å skifte farge, men det er litt mye arbeid.

mitt nåværende design:

catthrinegjbloggtest

så, jeg spør dere; mitt nåværende design, eller det nye?

VS

09.jun.2009 15:29
kategori: Blogg   [10] kommentarer
                                            SOLO ELLER FANTA?
solo

jeg for min del, synes solo er best ; )

hva med deg? ♥

DAGENS INNKJØP

08.jun.2009 21:57
kategori: Blogg   [3] kommentarer
idag fikk vi skikkelig langfriminutt. DEN greie læreren vi har, som lot oss bruke 3.timen til friminutt pga kjempefint vær.
jeg og anette bestemte oss for å dra hjem til henne, og tilfeldigvis fant jeg hele 52 kroner i lomma mi ! som jeg selvfølgelig måtte inn på prix og bruke ;p jeg kjøpte en muffins og wienerbrød, mens anette fikk en is.
etter at vi hadde sittet på altanen til anette og spist ferdig, gikk vi opp på rommet hennes og spilte wii. vi inngikk et veddemål at den som tapte spillet måtte lage et innlegg om hvem som tapte, og da at vinneren var best i wii. hahahha, jeg eeeide anette, så HUSK ANETTE (!) å lag det innlegget snarest mulig! heahheh, der fikk du den!

senere dro jeg på avslutninga til koret, der var det utdeling av diplom, kake, brus og leker. hehehehe, "artige leker, tilogmed quiz om mgp" ! eheh. ja, da var det bare å krysse fingrene om at jeg kommer videre til ungdomskoret! etter koret, dro jeg, emilie og thora til byen. der skulle vi møte anette. vi ble stående en stund å vente, men sto å hang litt med noen folk thora (og emilie?) kjente. da anette kom, gikk vi litt rundt omkring, og da kjøpte jeg denne:
 img3794
DREAMMAT POWDER: 135KR , VITA

også kjøpte jeg bursdagsgave til marthe ;p men den kan jeg ikke legge ut bilde av ! haha det hadde vært smart..
        litt sånn senere møtte vi noen gutter som helt tydeligvis var eldre enn oss. har ikke aning hvor gamle de var, men de var eldre enn oss isåfall. emilie var litt sånn midtpunktet, men det er vi jo vant til. eheh, flørte flørte ^^ (emiliee)
han ene røyka, og han andre klemte på meg, AKKURAT da bestevenninna til mamma gikk forbi. OMG tenkte jeg, nå sitter jeg i det! håper hun ikke så meg eller ikke kjente meg igjen, men jeg har en magefølelse som sier at hun så at det var meg! jaja, skal iallefall klare å overbevise dem om at jeg ikke røyka, tror de kjenner meg såpass godt at de skjønner at jeg ikke røyker. klokka kvart på 8 måtte jeg og anette dra hjem til meg for å ordne noe sånt tegneserie-greier til norsken. bare finne ut av ting liksom ;p

men nå skal jeg ned og spise vafler og se på 24 ♥mmm, nam nam !

BLOGGES !
LIKER DU VAFLER?


denne sangen er så trist, men samtidig fin !

HVORFOR KAN MAN IKKE DROPPE BEKYMRELSENE

08.jun.2009 16:30
kategori: Blogg   [3] kommentarer
avogtil har jeg lyst til å være liten igjen ! nå er det så mye bekymringer, venneproblemer, kjæresteproblemer og slikt, før så tenkte du ikke tanken engang. nå gråter du for det meste pga indre smerter, krangler og utroskap, men da du var liten skrek du når ballongen din sprengtes og når du hadde falt på grusen mens du sykla med støttehjulene dine.
når du faller nå, er det oftest for en person. i allefall er det sånn for meg. selvfølgelig, ungdomstida har sine gode stunder og, men når det er på det verste blir jeg nesten misunnelig på de bittesmå ungene som springer smilende rundt i gata uten begymrelser.
vel, dette ble et lettere "emosjonelt" innlegg, haha, men følte bare for det.
TENKER DU SÅNN AVOGTIL?

kamerabilder 002
meg når jeg var lita, TJUKK JA!

BILDESERIE FRA 3-TOPPSTUREN

07.jun.2009 23:25
kategori: Blogg   [4] kommentarer
IDAG har jeg gått 3-toppsturen med Anette, Emilie og Martine. dette er mitt 4. år jeg går, synes det er en kjempekoslig tur! 3-toppsturen er på 1,1 mil, mens 7-toppsturen er 2,5 mil. jeg har IKKE bra kondis, så 3-toppsturen er nok foreløpig mitt eneste alternativ, haha ; ) uansett, vi tok masse bilder også som jeg legger ut her .
img3728
MARTINE BLE FAN AV DINO

img3755
BRA GRIMASER, IKKE SANT? EMILIE FLAASH

img3783
KJEMPENYDELIG HUND VI MØTTE PÅ VEIEN.

img3744
NÅR MARTINE BLIR SLITEN, ER ALLTID RYGGEN TIL EMILIE GOD Å HA!
img3751
SÆR GJENG. NEIDA, HEAHEH

img3757
ILU EMILIE

img3788
SKIKKELIG "FANCY" TSKJORTE VI FIKK PÅ SLUTTEN? HEHEHE ..
STOR NOK IALLEFALL VAR DEN

etter turen kjente jeg det skikkelig i knærne, som jeg faktisk hadde hatt vondt i før jeg begynte også. men det er rart, at jeg faktisk fikk mer energi etter vi var ferdig! haha. etterpå dro vi i konfirmasjon til en som heter vegard. han er sønnen til kjæresten til tanta mi. complicateeed. yeah, skulle gjerne ha slengt meg på sofaen å tjillet i koseklær istedetfor å dra i konfirmasjon, men må man, så må man. jeg VIL gå til neste år også, kanskje 7-toppsturen? men da må jeg isåfall jobbe ræva av meg i sommerferien ! haha, kondisen må gjenopprettes og kiloene skal gå nedover! HÅPER JEG! ♥

BLOGGES !
TRENER DU OFTE?

SHOCKING; DØDELIG DANS

06.jun.2009 21:48
kategori: Nyheter   [6] kommentarer
da jeg kikket innom GLORIAS blogg, fant jeg en video som sjokket meg totalt!

SE DENNE VIDEOEN !!


da jeg først fant denne videoen, kunne jeg ikke skjønne hvordan alle de dramatiske kommentarene som lå der, kunne ha noe med breakdancingen hans å gjøre. så jeg trykte play og ble forferdret av det jeg så. jeg kjenner at hjertet mitt hopper hver eneste gang foten til breakdanceren treffer den lille jenta. akkurat som GLORIA skrev i innlegget sitt, så var det forferdelig mange stygge kommentarer sånn som : "HAHAHAHHAHAHAHA". skjønner ikke hvordan noen kan synes at en liten jente blir "sparket død" ?  men heldigvis har jeg i ettertid nå sett at hun kanskje ikke døde allikavel. men ble selvfølgelig STERKT skadet !

FOTOKONKURRANSEN

05.jun.2009 17:30
kategori: Blogg   [5] kommentarer
jeg er med i fotokonkurransen til TRINE.
" Denne konkurransen er nok litt annerledes enn de andre fotokonkurransene. Jeg legger ut en låt nederst i dette innlegget som er skrevet av meg til min kjære mor som døde av kreft. Denne låta har jeg lagt ut før, men denne gangen så legger jeg den ut så DERE skal bli INSPIRERT til å ta bilder! Jeg synger også på låta. "
skrev trine på konkurransesiden, og jeg ble kjempeinspirert av låta! utrolig vakker sang må jeg si ! blush

img3322
her er mitt bidrag. ikke særlig fin modell, men bildet måtte jo være av deg selv ; )

DIGGER DISSE :

04.jun.2009 20:37
kategori: Blogg   [5] kommentarer
JEG OPPFORDRER ALLE SOM LESER DETTE INNLEGGET, Å
HØRE PÅ MINST EN AV SANGENE NEDENFOR! DIGGER DISSE SANGENE
FOR Å SI DET RETT UT!

de fleste liker ikke slipknot, men dette er en mer rolig sang!
overraskende nok fra slipknot, men den er kjempenydelig!elsker dette bandet !


ADVARSEL; litt scary videoflaut å innrømme det, men når man først hører på denne
sangen, så sitter den fast på hjernen ! fengende da !og tilslutt; verdens søteste sang !


LIKTE DU NOEN AV DISSE SANGENE?

BYGGMESTER BOB, KAN DET FIKSES?

03.jun.2009 21:57
kategori: Blogg   [0] kommentarer
ja, nå har jeg akkurat sett ugly betty, med før det var jeg ute med Anette ; ) overskriften, fordi vi var på byggmakker og tok litt bilder. noen kaller det fritids, noen kaller det intern humor, bl.a vi. her er noen av tullebildene vi klarte å ta ! ;;
...
bildene kommer imorgen, problemer med å laste ned bilder på blogg.no for meg !
(EDIT: bildene lagt inn )

img35799

img35511

p030609194001
forresten, sånn ser håret mitt ut etter farginga! ble veeeldig mørkt,
avogtil ser det svart ut, men jeg ble vel fornøyd ; )

KONKURRANSE ! - VINN ...

03.jun.2009 18:20
kategori: Konkurranse   [112] kommentarer
KONKURRANSE !  endelig konkurranse igjen, ja det kan man vel si. ikke så veeldig lenge siden sist, men fikk dessverre ALT for lite påmeldinger, bare 17 kommentarer! så jeg satser på litt mer deltagelse denne gang! hvis ikke blir det nok ikke så mange konkurranser framover, dessverre ! så det er bare å delta NÅ !

FAKTA
konkurransen avsluttes når den avsluttes. kommer ikke til å sette noen spesielle dato foreløpig, må se hvor mange som deltar ; ) vinneren blir trekt random, så alle har like stor sjanse ; ) jo flere kommentarer du legger etter deg, jo større sjanse har du jo også selvfølgelig.

PREMIER

EDIT: nå er det 2 premier istedet for en!
Et gavekort på 150kr fra NELLY.COM
Et gavekort på 150kr fra MOTEHUS.NO
vinneren blir kontaktet på blogg eller epost, og det blir også laget et innlegg om hvem som vant ; )

DET DU MÅ GJØRE

er å gå på nelly.com, og finn noe du liker. kopier linken til den tingen du likte, og kopier til kommentarfeltet. du kan delta så maaaaange ganger du vil! men hvis du har tenkt å spamme kommentarfeltet, skal det ikke være samme link hele tiden. det blir for lett.
nellycom
NOE DU LURER PÅ angående konkurransen? spør meg, men ikke i dette kommentarfeltet! via epost, et annet innlegg, mail, whatever. bare ikke her ; )

LYKKE TIL ! ♥

PYSER !

01.jun.2009 22:03
kategori: Blogg   [11] kommentarer
ja, det var ordet jeg hørte utrolig mye da jeg var på kampen idag. glimt - rosenborg nemlig. håpet selvfølgelig på at glimt skulle vinne, men man kan vel ikke ønske seg så veldig mye når det kommer til det der stadiet. rosenborg vant hele 4-0, skuffende over glimt. rundt meg kunne jeg hele tiden høre folk som ropte: ***** pyser, kom dere opp ! til rosenborg-spillerne, hver gang de "datt" fordi bodøglimt spillerne hadde pushet dem ned. men jeg synes selv at rosenborg er ALT for flinke til å filme. var der sammen med Emilie og Anette! frøs skikkelig på slutten, så når vi så at bodøglimt var dømt til å tape, bare dro vi. eller, jeg og anette dro, mens emilie ble igjen, og fikk jammen ta meg trond olsen til å signere på puppen hennes. haha, heldigris emilie? omg så stolt hun var : pp

nå har jeg sittet å holdt på med norskprosjektet som vi har til i morgen. jeg og anette har intervjuet 5 stk på gata, og tadd det opp på film. imorgen skal vi vise det for klassen, håper det går bra !!
imorgen ettermiddag er det korøvelse, der vi øver til en sånn mgp-framvisning vi skal ha på fredagen. og som vi fikk beskjed om; " ha på dere klær som er FANCY , BLING, GLAM! SVART, PALJETTER, GLITTER, GULL, SØLV!"  haha, ja det var faktisk beskjeden vi fikk. har ikke noe særlig glitterklær, så jeg slenger på meg den nye rosa og svarte tunikaen fra motehus.no, og noe blingblingsmykker ;p etter korøvelsen skal jeg farge håret !! endelig da. skal farge det mørkebrunt, faktisk mørkere enn det jeg hadde før også! gleder meg skikkelig.
legger sikkert ut før og etter bilder!
img2505
sist gang jeg farga håret, ble det sånn her. denne gangen skal jeg farge
1 hakk mørkere ! ;p
Q: HAR DU FARGA HÅRET FØR?

TRANGE JEANS ER SKADELIG

01.jun.2009 21:38
kategori: Nyheter   [9] kommentarer
"TRANGE JEANS ER SKADELIG" fant jeg nettopp en artikkel om. hva? tenker nok de fleste, men dette er faktisk sant.
dette stod det i artikkelen:

"Er du en hyppig bruker av trange olabukser, eller såkalte skinny jeans, kan du bokstavlig talt ende opp som et moteoffer.
Ifølge britiske Marie Claire er det nemlig et faremoment ved å bruke denne type plagg: Du kan rammes av et syndrom kalt meralgia parestetika. Dette oppstår når konstant press mot kroppen fører til nerver i beina og hoftene kommer i klem, og rett og slett slutter å fungere. Du merker det ved at det oppstår en merkelig brennende kribling som beveger seg opp og ned i lårene dine. Samtidig blir beina og hoftene følelsesløse
."
trange jeans og hyhelte

"At trenden i tillegg krever skyhøye hæler gjør slett ikke saken bedre. Når du prøver å holde balansen i disse tårnene av noen sko, skyter du hoftepartiet fram. Det øker presset på kroppen ytterligere. Ifølge legene vil tilstanden gå over etter en stund hvis du går i løsere plagg. De anbefaler flate sko à la Michelle Obama, og tights med elastikk framfor olabukser om du absolutt må følge den trange moten."

altså; høye hæler og trange bukser kan gi deg en sykdom? vet ikke om dette er veldig normalt å få, men jeg velger å drite i det. for å si det sånn, jeg begynner IKKE å gå med bare vide klær?
les mer om denne saken HER.
HVA SYNS DU OM DENNE SAKEN?

JEG FIKK MAIL FRA NELLY.COM !

01.jun.2009 20:57
kategori: Blogg   [3] kommentarer
ENDELIG! endelig har jeg fått melding tilbake fra nelly.com. her en dag sendte jeg dem mail om jeg kunne på et gavekort på 150 kr derfra til konkurransen min, og jammen ta fikk jeg det også!
TUSEN TAKK til nelly.com som var så greie å sponse min neste konkurranse!

nelly
så da er det ikke lenge til folkens, at jeg lager en konkurranse ; ) er litt opptatt imorgen, så det blir nok på onsdagen!
Q: SYNS DU ET GAVEKORT PÅ 150,- FRA NELLY ER EN BRA PREMIE?

Tillbaka till startsidan


bloglovin