"YOU HAVE ENEMIES? GOOD..."

25.jun.2010 03:35
kategori: Quotes   [8] kommentarer
"You have enemies? Good, that means you stood up for something." - Eminem.Kunne ikke vært mer enig egentlig! Agree?

LOVE MY NEW EARRINGS

24.jun.2010 23:06
kategori: Blogg   [14] kommentarer
Du vet, for å få tak i noe fint trenger man ikke besøke merkebutikker  for å finne noe du faktisk liker! Jeg bruker avogtil og heller handle på Dealextreme der alt er helt gratis tilsendt, og i tillegg er det ganske billig der! Jeg fikk nettopp disse øredobbene i posten for slikk og ingenting! Rundt cirka 20 kroner kostet de, er jo et kupp! Hva syns du?Har du handla eller i det hele tatt hørt om dealextreme?

JENTA MI HAR BURSDAG

24.jun.2010 01:12
kategori: Blogg   [4] kommentarer

Susanne fina mi har bursdag idag! 15-år, og over den kriminelle lavalder ♥♥ husk det! Hahaha, neida. Uansett, du har vært bestevenninna mi siden 4-klassen eller noe sånt, da faren min rygga inn i bilen til mora di på 17.mai. Vi ble kjent etter at vi måtte hjem til dere å betale opp, og etter det har vi hengt ilag dag ut og inn, og det kjennes ut som om ingenting kan splitte oss! Er ufattelig glad i deg, det skal du vite! Loveu, håper du får en fin dag ♥ Gratuler henne med dagen da!

KORTUR I MOSJØEN

15.jun.2010 17:40
kategori: Blogg   [21] kommentarer
I helga var jeg i Mosjøen med koret! Det ble en kjempekoslig og morsom tur, og vi var i tillegg så heldig å få kjempefint vær!


4 timers lang togtur, puuh
Rikke pena !


Kanutte søtaa


Turning på g
Awi, så utrolig nusselig jente som begynte å snakke med oss!
y0 kul


Emilie
og mej


vi fikk heldigvis litt tid til å gå i byen og shoppe!


vi opptredde på torget


vi vassa i det iskalde vannet


vi spilte promillefotball (fotball med briller på som gjør at man har synet til en person som er full)Har du vært i mosjøen før?

PIERCING I POSTEN

10.jun.2010 21:41
kategori: Blogg   [11] kommentarer
For et par dager siden bestilte jeg en god del i posten som dere kommer til å få se i dagene framover! Idag kom piercingen jeg bestilte fra Ebay, for null og niks! Kjempebillig, og det var ekte sølv. Synes den var kjempesøt! Hva synes du om den?Har du piercing, eller har du ikke, men har kanskje lyst på?

Tillbaka till startsidan


bloglovin