DESPERAT

20.nov.2010 23:16
kategori: Blogg   [41] kommentarer

Jeg skal til thailand den 17. desember, og har seriøst enda ikke funnet meg bikini! De selger jo ikke bikini noen plass i byen, og jeg vet ikke hvor på nettet jeg skal lete. Begynner å bli desperaat, vil helst ikke bade naken. VÆR SÅ SNILL, vet du om ei nettside med fine bikinier? Hadde blitt evig takknemlig om du kommer med et tips til meg!


TRIST

19.nov.2010 18:46
kategori: Blogg   [24] kommentarer

Igår hadde jeg og Anette en liten jentekveld. Startet med at vi lagde grønnsaker med dip + potetgull, sjokolade og kjeks. Nam! Etterpå så vi filmen Brokeback Mountain. Mange har sikkert hørt om den før, den handler om to menn (Jake Gyllenhaal og Heath Ledger) som får en jobb på et fjell ilag, og etterhvert utvikler det seg til at de får følelser for hverandre, selvom de i utgangspunktet ikke er homofil. Anyway, utrolig søt film! Men så sykt trist, vi satt å hylskreik flere steder. Så det endte med at vi satt å skreik og flira av hverandre mens vi satt å skreik, haha.. Bruker du å skrike av triste filmer?

I MORGEN..

17.nov.2010 00:38
kategori: Blogg   [27] kommentarer

Jeg ville bare fortelle at imorgen (aka idag siden det er over midnatt) blir det neppe noe blogging på meg, fordi gutten min kommer til meg! Han skal komme og hente meg når skolen er ferdig, også blir han til torsdags kveld. For da skal han nemlig avgårde til militæret igjen. Tipper det kommer til bli like trist som sist gang å følge han til flyplassen. Så jeg skal bruke den tiden jeg har igjen nå med han, ikke på pcn min! Blir heller blogging torsdags kveld! For da tror jeg at jeg får overnatting av ei venninne! Blir nok kos. Hva er dine planer for helga?

weheartitHOT HOT HOT

16.nov.2010 19:57
kategori: HOT or NOT | VS   [21] kommentarer

Okei siden jeg ikke er på min kreative side idag, tenker jeg å teste ut hvem dere anser som finest! Så, bare kommenter i kommentarfeltet hvilken kjendis du synes er finest!


Cam Gigandet


Chad Michael Murray


Ian Somerhalder


Zac Efron

Jeg er blitt så sykt avhengig av Ian Somerhalder, så min stemme går til han! Enn du?


HOMOFIL

15.nov.2010 18:18
kategori: Mine meninger   [22] kommentarer

Hvis du visste at jeg var homo, hadde du likevel ville vært venn med meg? Hva skjer hvis jeg kommer ut av skapet? Det kan ikke være lett å være homofil. Særlig ikke med all homofobien som fins nå til dags, det er helt sykt hvor urettferdige noen er. Homofile er jo mennesker de også, og er ikke noe annerledes enn alle andre, utenom hva som tiltrekker dem! Jeg vet dette temaet er tatt opp overalt fra blogg til blogg, men syns det er et såpass aktuelt tema at jeg tar det opp jeg også. Jeg kjenner utrolig mange gutter som går rundt og har en veldig negativ holdning til homofile, det er liksom "ekkelt". Det er så syyykt teit, for jeg vet om mange som er homofile, og som regel er de kjempesnille og utrolig gode venner å ha! Homofile burde ikke bli behandlet annerledes enn heterofile, og det er helt klart mitt standpunkt.

"If homosexuality is a disease, let's all call in gay to work:  "Hello.  Can't work today, still gay."  ~ Robin Tyler


Fra en av de søteste filmene ever, Brokeback Mountain.

Hva er din mening angående homofile?


FARSDAG

14.nov.2010 05:53
kategori: Blogg   [11] kommentarer

Gratulerer til alle fedre! Idag er det farsdag, dagen der man feirer pappaene våre for at dem har støttet oss og vært der for oss opp igjennom tida!(får jeg håpe i de fleste tilfeller.) Hjemme hos oss feirer vi farsdag med litt kake og gaver, også kommer storebrødrene mine på besøk. Blir sikkert kjempekos!
Har du husket på at det er farsdag idag? Gjør dere noe spesielt hjemme hos dere?


HELT NYDELIG

13.nov.2010 15:43
kategori: Blogg   [23] kommentarerFra www.weheartit.com ! Elsker den siden, når jeg først går inn der har jeg vanskligheter med å komme meg ut! Du finner jo alt du har lyst på, helt sykt hvor fine bilder som fins. Hva synes du om weheartit?


NYTT DESIGN!

13.nov.2010 01:52
kategori: Blogg   [18] kommentarerHerregud jeg ble fornøyd med nydesignet! Nå skal det vel sies at det var ikke meg som har laget designet fra grunnen av, må nok gi all creds til www.thehibi.blogg.no ! Kjempeflink å lage design. Eneste jeg har gjort er å endre på småting overalt på bloggen. Hva synes du?


Tillbaka till startsidan


bloglovin