NYTT ÅR, NYE MULIGHETER, ELLER HVA?

31.12.2009 14:27
kategori: Blogg   [21] kommentarer
Nyttårsaften. Skifte mellom et år og et annet. Og dermed nye muligheter! Tenk på det som en ny start, bare det at du starter med gamle vaner og omkretser, men har nå muligheten til å endre ting du ikke er så fornøyd med. Kanskje du skal gjøre det bedre på skola, begynne å trene, være mer sosial..? Tips: Finn minst et nyttårsforsett som du skal prøve å holde i nyåret!

                                                       Fantastisk. Sorry at jeg spammer med weheartit-bilder, men de er jo bare nydelige. Jeg syns det blir litt trist å forlate 2009, men skal ikke glemme alle minnene! Nå står jeg, du og håper jeg, for å lage et fantastisk 2010! Skap minner som du gjerne vil ha, og ta sjangsen! Godt nyttår til dere alle sammen! ♥
Jeg vil gjerne høre hva du skal gjøre på selveste nyttårsaften?

JEG HAR FARGA HÅRET

29.12.2009 23:19
kategori: Blogg   [65] kommentarer
That's right! Og det ble faktisk mørkebrunt. Dere stemte jo i dette innlegget , og det var flest som ville at jeg skulle farge det mørkebrunt. Meg inkludert. Så det ble det! Ettersom jeg fikk det i julegave hos tanta mi, frisøren. Ble kjempefornøyd med fargen denne gangen!
(EDIT: Auuuch, hvorfor i f-en ble det bloggshouta 2 ganger?)

FØR


Drastic change. Jaja, fargen går jo litt mer ut når jeg vasker håret. Men ble sinnsykt fornøyd da! Haha, woow, noen som la merke til den herlige Zac Efron-posteren i bakgrunnen?

What do you say?

LIVESHOW!

27.12.2009 22:19
kategori: Blogg   [6] kommentarer
UPDATE: Vi beklager på det sterkeste, men det gikk altså ikke! Ble bare liveshow i cirka et kvarter.. Vi fikk ikke til å lage chat, og alt ble bare tull. Så vi LOVER, LOVER at vi skal ha liveshow en annen dag! Forhåpentligvis blir det i juleferien! Får håper dere ikke ble så alt for skuffet.
kommer chat hvert sekund, vi sliter litt bare!'

NEI VÆRSÅSNILL'A ...

27.12.2009 16:58
kategori: Mine meninger   [17] kommentarer
Det er visse ting som irriterer vettet av meg når jeg er rundt på noen blogger, eller når jeg er ute på en kommenter-tur. Her er noen av dem.

» Linker åpnes i ny fane.

- plis! det er bare irriterende når ting fører til en ny fane, det er faktisk ikke vits. for det meste gjør folk det fordi de er redde for at hvis folk trykker på linken, og den da ikke fører til ny fane, går besøkende ut av bloggen deres, og kommer ikke inn igjen. Hvis bloggen din er verd å lese, kommer dem nok tilbake skal du se! Linker burde nesten alltid komme i SAMME fane som blogginnlegget!

» Gale linker som fører til ingen plass.
- når dere først skal linke til en plass, ikke la det være en link som fører til en blindvei. Det er noe av det verste jeg vet om, og det får fort fram ergelse og nysgjerrighet om man ikke kommer seg noen plass via en link.

» Bilder eller tekst som er så store at du ikke kan se hele av dem.
- Da kan du liksågodt ha et lite poput-bilde. Pass på å sjekke at bildene aldri blir så store at man kun ser halvparten! Det er ikke digg!

» Kommentaren må godkjennes før den publiseres.
- jeg skjønner godt dem med kjente blogger, de som får mye drittslenging eller om det er en konkurranse. Men SKJERP DERE ANDRE! Det er fullt mulig å slette kommentarer senere, så det er ingen problemer! Gidd å ha den der "kommentaren må godkjennes før den publiseres" bare for å se kul ut!

» Bekreft din kommentar. "Skriv inn ordene fra bildet".
- så irriterende! Kommer bare avogtil, men likevel.

Kan du kjenne vreden med meg du også?

JEG ER MED I BLOGG VS BLOGG

26.12.2009 13:29
kategori: Blogg   [25] kommentarer
Da er jeg med i blogg vs blogg på denne jenta's blogg! Første gang jeg er med i blogg vs blogg, håper du stemmer på meg! Hadde vært sykt gøy. Klikk >her< for å komme til innlegget. Stemmer du på meg er jeg så evig skyldig deg en kommentar!


Hatt en fin jul så langt? Stemte du på meg? (A)

DISSE SKAL JEG SE I LØPET AV 2010

25.12.2009 23:06
kategori: Blogg   [32] kommentarer
Jeg har allerede lagt på bordet de filmene jeg VIL se på kino i løpet av 2010. Dette er av de som jeg vet om kommer ut da.

♥ TWILIGHT ECLIPSE
- kommer på kino 30. juni 2010
Hvilken twilight-fan kan vel gå glipp av den?

♥ PERCY JACKSON & LYNTYVEN
- kommer på kino 12. februar 2010
Denne filmen er meeget lik alle Harry Potter-filmene, kanskje fordi det er regissøren av harry potter som har laget den! Den ser utrolig bra ut + det er en dritfin gutt i den! We like, right?


♥ PARANORMAL ACTIVITY
- på kino nå.
Har hørt den er blitt kåret til årets skumleste skrekkfilm. Høres digg ut, spør du meg! Grøssss


♥ AVATAR (3D)
- på kino nå.
Jeg er vel egentlig ikke så stor fan av fantasy-filmer, men denne har jeg utrolig lyst å se!


♥ IT'S COMPLICATED
- kommer på kino 26. desember 2009


♥ HARRY POTTER OG DØDSTALISMANENE
- kommer på kino 19. november 2010
Nest siste harry potter-film MÅ man jo bare få med seg! Eller hva?

Har du sett noen av disse som allerede er kommet ut, eller kanskje du også har lyst å se dem? Noen andre dere kan foreslå?

GOD JUL SØTE DERE!

24.12.2009 14:16
kategori: Blogg   [28] kommentarer
Da er det selveste julaften! Jeg vil ønske dere alle en koslig jul, håper dere får det fint idag! Må dere kose dere med familie, venner og bekjente, spis et fin-fint måltid og få masse gaver! Idag går det på ribbe, åpning av gaver og konsert i kirka hos meg! Så, gledelig jul! Kos dere idag, skikkelig. Et helt år til neste gang!


Hva spiser dere idag da? Fått noe du ønsket deg i julegave?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forresten! Hadde det ikke vært digg
å få Glo' minerals-sminke,
pedikyr, 2 partykjoler fra Divax,
GHD luksus travelkit,
hairextensions og
extensionsmanskin i julegave?
Du kan nemlig vinne dette på
Noor Kamil's blogg idag!
Hun lager videoblogg kl 22,
der hun kårer vinneren.
7 stk vinner. Meld dere på
hvis dere vil ha en ekstra
julegave!

DAGEN FØR DAGEN FAKTISK

23.12.2009 21:43
kategori: Blogg   [34] kommentarer
JA, det er lillejulaften idag! Visste du det? Selfølgelig visste du det, hele bloggverden har jo blogget om det. Haha. Hver gleder seg vel ikke til jul nå? Alt har gådd så fort, jeg føler ikke at det er jul! Derfor skal jeg sette med ned og pakke inn litt julegaver og pynte juletreet. Ja, etter jeg har sneket meg til å klemme litt på pakker da selvfølgelig! Haha, det må til! Lenge leve nysgjerrighet.


Har du og vært å klemt litt på pakker? Og du så vel "hovmesteren og grevinnen", sånn som meg?

FIREFLIES

23.12.2009 13:03
kategori: Musikk   [23] kommentarer

SYKT søt sang! Syns du ikke? (Fireflies - Owl City)

NYTT JULEDESIGN

22.12.2009 13:51
kategori: Blogg   [45] kommentarer

Finally! Tok sin tid før jeg tok meg tid til å få mekket det ja!
HVA SYNS DU? ♥ oh jul med din gledeeee

BLOGGEN MIN ER FUCKA

22.12.2009 03:54
kategori: Blogg   [7] kommentarer
WARNING: Sorry, men nå holder jeg altså på å redigerer designet mitt. ENDELIG skal jeg få laget et skikkelig juledesign! Bare sånn at du er klar over det. For jeg tror den kommer til å se sånn temmelig fucka ut underveis.. Så det er ikke vits å kommentere dette innlegget, det blir mest sannsynlig slettet etterpå.

SLUTT Å RING MEG, ELLERS ANMELDES DET!

22.12.2009 02:06
kategori: Blogg   [50] kommentarer
31404444. Nummeret som IKKE stopper å ringe.
Dette nummeret ringer altså opptil 5 ganger om dagen til meg, og de har ingenting imot at de ringer enten midt i skoletiden eller at det er så tidlig at jeg faktisk ligger og sover. Problemet er at når jeg tar den, bare legger de på med en gang. Hver gang! Tror de får penger for at vi tar den eller noe sånt, så jeg tar den ikke. Men likevel er det no jævli irriterende! Jeg har søkt og søkt på nettet, men finner ikke noe navn. Okei, jeg fant at det var nummeret til telefonselgere eller en slags bedrift, men det hjelper meg ikke mye.

Pappa prøvde å ringe dem, men de tok den ikke. Så han la igjen en sint beskjed på telefonsvareren deres om at de skulle slutte å ringe meg, umiddelbart! Og hvis de ikke gjør det, skal pappa anmelde dem. Helt seriøst. For det er litt telefonterror. Apropos telefonterror, så er det ei side som heter TELEFONTERROR.NO, der det telefonnummeret faktisk ligger.. Mange har kommentert at dem såkalt "tulleringer" osv, og det er mange som også blir veldig plaget av dette nummeret.

Har du vært utsatt for "telefonterror" før?

REST IN PEACE

20.12.2009 23:49
kategori: Nyheter   [7] kommentarer
BRITTANY MURPHY skal være død, melder TMZ. Filmstjernen var 32 år gammel. Foto: Stella Pictures
Brittany Murphy er død. Bare 32 år gammel fikk hun hjertestans, og skal ha dødd klokka 5 norsk tid. Du har sikkert hørt om henne? Eller sett henne i en film? Mest sannsynlig.

Hvil i fred, Brittany Murphy!

DET ER IKKE FØR MAN GJØR DETTE AT JULA VIRKELIG ER HER

19.12.2009 21:51
kategori: Blogg   [13] kommentarer
Hogger juletre. Yeah, du hørte rett. Idag tidlig dro jeg og familien i skogen og hogget tre! Hadde det ikke vært for det forbaska batteriet på kameraet mitt, hadde jeg tatt mange bilder. Men men, fikk tatt noen få!Ikke juletre da. Men det var pent, fikk skikkelig julekort-stemning!
Heh, det var mange bilder.. Alright, da blir det juletre-pynting på søndag vel! Guud det er koslig, skal nok få noen bilder av det!
Har du skaffet deg juletre for i år?


FERIE, DAGENS KJØP OG BILDER

18.12.2009 23:05
kategori: Blogg   [17] kommentarer
Endelig er det juleferie! Dessverre for meg, så har jeg ikke no særlig med julestemning! Hadde det for litt under en måned siden, men etter det.. Ja, har liksom ikke hatt den samme gode julefølelsen. Idag var vi ferdig på skola halv 11, så da dro jeg, susanne og anette like godt til byen, der vi ble til klokka 3. Som alltid, fant jeg noe som falt i smak på Carlings.Lilla hettejakke fra Carlings, 399,-
DIGGER hettejakka! Carlings er den butikken med klær jeg liker best, garantert!! CARLINGS IN MY HEART!
Handler du ofte på Carlings?

Litt bilder fra dagen idag

Jeg og anette drakk varm kakao på AvisaNordland, fordi det regnet ute >.< Og vi ville ikke gå ute i regnet. Pappa jobber på AN, så vi dro bare dit og gikk på pauserommet og koste oss!

ARTIG STOL
hallo, holde over blitsen


det brennj!JEG MÅTTE PÅ SYKEHUS IDAG

17.12.2009 22:04
kategori: Blogg   [14] kommentarer
På skola hadde vi nemlig basketball-turnering. Og jeg og basket går jo aldri bra ilag. Altså, det var alle klassene mot hverandre, der alle klasser var delt i 2 lag; jente og gutte-lag. Jeg skal innrømme at jeg trodde jentelaget vårt var dødsens. Visste at guttene våre kom til å vinne, det var helt sikkert, men vi jentene.. Ja, hadde ikke like stor tro på oss for å si det sånn. Men vettu hva? VI VANT! Hele greia! Okei, vi tapte en kamp, men vi kom til finalen, og vant! Høørte jeg et "gratulerer"? MEN SÅÅ kommer bommerten.


Åjaada. Under finalen kommer det en basketball mot meg, og jeg catcher selvfølgelig. Problemet er at den treffer skjevt, og rett på den høyre pekefingeren min. Jeg kjenner litt ubehag men spiller videre. Når det var pause, klarte jeg ikke bevege på den lengre, så jeg skjønte at noe hadde skjedd. Jeg måtte gå ut av finalen, få noen til å ta over, og hentet en ispose. Koslig or what? De neste 3 timene sitter jeg på sykehuset, der jeg fikk vite at jeg har forstuet den. Whoot? Faen altså, såå kjipt rett før jul! Nå ser det sånn ut

okei, jeg lukka øyna. uff.
Sånn skal det da være i 2 uker. Haha, det mest ironiske er at sist gang vi hadde basket i gymmen, var i 8. klasse, og da skjedde nøyaktig det samme! Jeg får ballen på fingern, drar på sykehuset, finner ut at den er forstua, får teip/bandasje rundt fingern for et par uker. WEIRD.

Har du forstuet fingern før? Liker du basket kanskje?


Æ STINKA..

16.12.2009 22:00
kategori: Blogg   [8] kommentarer
..som man sier på godt bodø-språk. Æ stinka. Vil ikke si på en negativ måte da. Men jeg har nemlig akkurat kommet hjem fra City Nord med Annbjørg, vi skulle nemlig kjøpe litt julegaver osv. Det endte med at vi fant en jæækli god parfyme som luktet litt vanilje, og måtte selvfølgelig prøve den. Èn gang, bare èn gang, jeg lover! Men altså, Annbjørg kjøpte den, i julegave til meg. Haha, jada jeg fikk vite det, men jeg dør ikke, for jeg hadde nemlig sinnsykt lyst på den! Også på kafeen fant vi ut at den var lekk, så det stinka jo av oss når vi gikk gjennom City Nord! Så bare mamma med den mina når jeg kom hjem! Haha.


Denne parfymen bruker jeg atm til vanlig.
Bruker du parfyme, og isåfall hvilken?


FÅ OPPFYLT ØNSKELISTA?

15.12.2009 20:03
kategori: Blogg   [7] kommentarer
I år føler jeg at det er spesielt, vet ikke hvorfor. Men jeg har virkelig ikke aning hva jeg får i år, fra noen som helst. Og jeg kan ikke vente med å åpne dem! Dette står på ønskelisten min i år.

PIERCING

Og da helst denne! Madonna piercing kalles den.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KLÆR
..og ikke bare hvilken som helst klær.
* t-skjorter fra SOIMPOLITE.com:

#1:


#2:


Begge fra www.soimpolite.com og er designet og inspirert av den skjønne Alex Evans, som jeg er stor, stoooor fan av! Har du hørt om han, forresten? TRYKK HER for å komme til hjemmesiden hans.

*hettegensere fra HOTTOPIC.com
#1:


#2:


Jeg elsker såklart twilight da, og den øverste hettejakka er jo bare rå!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FILMER
Jeg har nesten ingen filmer. Jeg vil ha flere!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTATBOK
Jeg har rett og slett lyst på ei litt kul notatbok. Jeg elsker å skrive ned følelsene mine i historier, dikt og noveller, og trenger noe annet enn mobilen min å skrive på!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HÅRFARGE
Dette har jeg nevnt før faktisk, for jeg begynner å bli lei av utfarget, nesten oransje hår. Så det jeg har ønsket meg hos tanta mi i år, som tilfeeeeldigvis er frisør, er hårfarge. Heey, lov å prøve seg?

Kjære, brune hår, jeg savner deg !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hva ønsker du deg til jul?

HVA ER DET SOM GJØR DEM SÅ FORFENGENDE?

14.12.2009 13:30
kategori: Blogg   [13] kommentarer
DANBOVOODOODOMO KUN


Søte figurer/dukker?

HJELP MEG Å REDDE USKYLDIGE DYR!

13.12.2009 16:32
kategori: Nyheter   [17] kommentarer
SKAM PÅ DEG OM DU IKKE LESER DETTE INNLEGGET, ELLER DRAR FRA DET UTEN Å SKRIVE UNDER!

Forsøksdyrstasjonen Løken Gård har i flere tiår kjøpt dyr privat, og deretter solgt dem videre til voldelige dyreforsøk. Flere tusen dyr har blitt sendt til lidelser, tortur, smerte og en sikker, langsom død, kun for at Løken Gårds eiere skal tjene penger. Hvis Løken Gård ikke stoppes vil enda flere tusen dyr selges til en skjebne som, for meg, er verre enn døden. LØKEN GÅRD ER OFFISIELT NORGES MEST FORHATTE GÅRD!!
Kampanjen for forsøksdyrenes frihet

MÅTER SOM DU KAN HJELPE TIL PÅ:
- trykk HER og skriv under på at du er imot Løken Gård, da bidrar du med å få lagt ned gården!
- 909 47 801 er nummeret deres. Spam dem med tulletelefonen eller hatemeldinger. NEI, jeg gikk ikke over streken der, de fortjener det.

- kopier banneren jeg har ovenfor og legg den på bloggen din/hjemmeside/nettsider og spre budskapet.
- bli medlem på facebook i gruppen
"Steng Løken Gård".Har du hørt om Løken Gård før? Hva er DIN mening om den lettere sagt "tortur-gården"?

JULE-VS

12.12.2009 20:28
kategori: Blogg   [14] kommentarer
Denne er jeg spent på.

                  marsipangris
                                         vs
marsipangris m sjokolade

VANLIG MARSIPANGRIS VS MARSIPANGRIS MED SJOKOLADETREKK!

Jeg foretrekker den med sjokolade tror jeg.
Hva foretrekker du; uten eller med sjokolade?

DU BESTEMMER HVA JEG SKAL GJØRE MED HÅRET MITT!

11.12.2009 17:28
kategori: Blogg   [31] kommentarer
Ja, da føler jeg at det begynner å bli tid for farging av hår igjen. Jeg er vel egentlig litt sånn askeblond; en mellomting mellom mørk blond og lys brunette. Da jeg var lita farget jeg i blonde striper hele tiden, men med tiden har jeg bare lyst på mørkere hår. Har farget håret brunt 2 ganger før, noe som resulterte med at jeg nå har litt oransje-skjær i håret. Nå er det opp til deg! Hvilken farge syns du jeg skal ha/farge håret mitt, i 2009?
(de fleste bildene nedenfor er gamle, så har flere forskjellige hårfrisyrer. uff)

SÅNN ER DET NÅ (Oransje/lysebrun-aktig)
img9702

355229101257972223273

SVART HÅR?
img8717


MØRKEBRUNT HÅR?

img3579

img3915

LYST HÅR?
har dessverre ikke noen bilder av meg med lyst hår, men du kan jo prøve å se det for deg.

KANSKJE GRÅTT?
img8710
Haha, okei det var en tull

Jeg har selv veldig lyst å farge håret mørkebrunt igjen. Synes det var utrolig godt å være ordentlig brunette!

Jeg vil ha DIN mening! Vær helt ærlig, ikke vær redd for å si hva du syns! Hvilken farge burde jeg farge håret i? Eventuelt ikke farge håret?

EDIT: så dere ikke misforstår; jeg spør om farge. Skal beholde den hårfrisyren jeg har nå.

FRISKHUSET FOR SMÅ, FRISKHUSET FOR STORE

10.12.2009 14:34
kategori: Blogg   [9] kommentarer
Da skal jeg avgårde for å trene! Joho, føler faktisk veldig for det idag. Håper bare det ikke blir dansing eller yoga, føler for tung trening idag, sånn at man hiver etter pusten. Weird. Dette er siste gang før jul, uff. Jeg går på en "spesialtrening" på friskhuset for dem mellom 12-15 år, for man kan ikke trene ordentlig på friskhuset før man er 15 år. Her er det personlig trener som trener oss i en stor sal, og vi gjør forskjellige ting hver dag. Fra hiphop, til yoga, til aerobics. Utroolig deilig!
20081209081242
random pic

Går du på noen slags form på trening, og isåfall hvilken? Kanskje du foretrekker å trene selv hjemme?

SKAL JEG VISE DEG HVORDAN ENDRE FIREFOX-DESIGN GRATIS?

08.12.2009 21:46
kategori: Blogg   [21] kommentarer
Vil du at jeg skal lage et innlegg der jeg viser og beskriver nøøye hvordan du endrer firefox-design? Er selvfølgelig ikke et must, men det er ganske kult! Du kan velge mellom uendelige design, men det kan f.eks se sånn her ut:

print screen 1 firefox

eller

print screen 2 firefox

eller

print screen 3 firefox

eller

print screen 4 firefox

eller

print screen 5 firefox

eller

print screen 6 firefox

eller MAAANGE mer!
Altså, ikke bry dere om innholdet på skjermen, men "headeren" til mozilla.

Hva sier dere? Vil dere ha et innlegg om hvordan du også kan få sånn?

WEBCAM-BILDER FRA SKOLA IDAG

08.12.2009 17:21
kategori: Blogg   [3] kommentarer
img000003

img000004

img000002

img000024

img000025

img000026

Hva sa du? Jada, vi har det bra. Dette er da bilder fra de to musikktimene vi hadde idag, som jeg lett kan kalle tjilletimer. Vi er ferdig med musikkprosjektet, mer eller mindre. Så mens resten av klassen var ute og strevde, satt vi og tjilla på datan med musikk og redigerte headere. Easy piece of cake! Hah.

Er det ikke bare digg å ta webcambilder når man kjeder seg?

HALLELUJAH, I JUST LOST 100 KILOS

07.12.2009 21:27
kategori: Blogg   [1] kommentarer
Hvis du har lest noe på bloggen min, tror jeg du skjønner hva som har skjedd nå. Min helt geniale bror, som kan utrolig mye om data, har klart å fikse den nesten helt ødelagte dataen min. Og han har klart å redde alt som var av bilder, dokumenter, musikkprosjektet mitt, osv. HALLELUJAH. Så den neste timen skal jeg sitte med nydatan min på fanget mitt, og den gamle "nesten helt ødelagte" datan ved siden av meg. Så skal jeg overføre alt fra gamledatan til nydatan. Wohoooooo. Så jeg ble faktisk 100 kilo lettere når jeg fikk høre det nettopp. Tenk da; musikkvideoen vi hadde laget er ikke borte allikevel! JESSSS!
35060081258810085023
Se der ja. Meg atm

Hva har du gjort idag?

HEI, GÅ OG DØ, GREIT?

06.12.2009 22:40
kategori: Blogg   [2] kommentarer

OKEI, idag hadde jeg fint planlagt at jeg skulle lage flere innlegg, hadde tilogmed funnet ut HVA jeg skulle blogge om. Kreative meg. Skulle i tillegg i mellomtiden pugge til mat&helse-prøven vi har imorgen! SKULLE VÆRE SÅ FLINK IDAG. Men NEIDA, akkurat idag, dagen før den flotte musikkvideoen min, som jeg og noen venner har laget pga et skoleprosjekt, skulle leveres inn, DÆVVER pcn min. DU HØRTE RETT! Den er DØD. F*CK. I tillegg ligger det sikkert 5000 bilder på datan min + videoer + forslag til design på bloggen + tentamener + MINNER, LIVET MITT. OMFG. alt borte nå. Har laget en videoblogg om dette, men fikk ikke til å publisere den idag. Så den kommer imorgen.

BE for meg inatt, er du grei? PLIS?!?! Be for at den geniale broren min klarer å fikse pc'n, iogmed at han nå har tatt den med seg hjem til seg. (Han er btw voksen og veldig dataflink, for dere som lurte.)
Har du hørt noe så jævli før eller?


Å SYNGE FORAN MANGE MENNESKER..

06.12.2009 09:14
kategori: Blogg   [8] kommentarer
.. er faktisk noe av det artigste jeg vet. Og det er nettopp derfor jeg går i kor. Skal synge i en gudstjeneste nå, selvom det er litt kjipt å stå opp så tidlig på en søndag. Må man, så må man. Da jeg akkurat hadde begynt i kor synes jeg det var så rart at alle skulle kjempe for å få solo. Hvorfor ville alle ha solo? Er ikke det litt flaut, da? Men nå er jeg også en av dem som har kjempelyst på en solo, hvis det er en fin sang. Haha, rart å tenke på! Uheldigvis fikk jeg ingen solo til idag, skal heller prøve å få til "Vi synger julen inn" den 20.desember elns. Da bruker det å være stappfullt!
Legger ut bilder fra idag litt senere.
20080331173104 redigert

Liker du å synge?

BESTE HUMORFILMENE MED JULESTEMNING

05.12.2009 23:18
kategori: Blogg   [10] kommentarer
HJEMME ALENE 1 OG 2. Liker 1-a og 2-a best, for det er de mest geniale. Hvis du ikke har sett noen av dem, MÅ du se dem neste gang du skal å leie film! HELT geniale, går ikke an å ikke flire!

hjemme alene 1  hjemme alene 2
Hvis du er en av dem som ikke har sett filmene, trykk på den filmen du vil se traileren på!

Har du sett en av Hjemme alene-filmene?

TENTE DU ET LYS FOR REGINE STOKKE?

05.12.2009 14:36
kategori: Nyheter   [7] kommentarer
♥«Tenn et lys for Regine Stokke i kveld! Oppdater dette i statusen din,og sørg for at lys i hele Norge brenner for Regine i kveld!»
Denne meldingen sirkulerte rundt på blant annet facebook, og sikkert mange andre plasser på Torsdagen. Tente du et lys for Regine? Jeg gjorde. 2 stk faktisk.
regine stokke
Vår kjære Regine Stokke sovnet stille inn Torsdag 3. november, klokka 14:02. Den kjente topplistebloggeren har opp igjennom tidene blogget om å ha diagnosen MDS/AML, som 18 år. Helt inntil det kom et blogginnlegg på torsdagen som var fra hennes lillesøster, der den sørgelige nyheten kom ut. Regine stokke var nå borte.
ALLE har vel hørt om Regine Stokke? Og alle sørger over henne. Hvil i fred, Regine Stokke! ♥

JEG KAN MED HÅNDA PÅ HJERTET SI AT JEG ER HEKTA

04.12.2009 23:11
kategori: Blogg   [10] kommentarer
Jeg er fullstendig hekta på en sang. Soom tilfeldigvis ikke er å finne på spotify. Dumme spotify, dumme spotify.

Edwin - The Blacksheeps
Bla rett på 03:05 om du vil komme rett til selve sangen.

Du MÅ innrømme at sangen er litt kul? The Blacksheeps er jo utrolig flinke, de beste som noengang har vært med på mgp junior synes jeg!
Liker du denne sangen?

HVILKEN ?

04.12.2009 20:28
kategori: Blogg   [7] kommentarer
PIZZA
Et ord som kan bety så mangt. Neida, egentlig ikke. Men det finnes mange forskjellige typer pizza.

Akkurat sitter jeg og spiser pizzaen Fredag fra Dolly. Og jeg må innrømme; dolly har den beste pizzaen! Min mening.
img9678

img9677
hehe, nå ble du misunnelig, ikke sant? (A)
Hva er din yndlingspizza?

Tillbaka till startsidan


bloglovin