NÅ DRAR JEG TIL THAILAND

16.des.2010 15:37
kategori: Blogg   [45] kommentarer

Vel, jeg drar ikke med en gang. Men imorgen (kan vel kalle det inatt) må jeg stå opp før 5, så drar vi på flyplassen! Jeg er nesten helt ferdigpakket, skal sjekke etter nå ! Er utroolig spent, og har skikkelig reisefeber! Anyways, kommer hjem 2.januar, dere får kose dere hjemme i kalde norge! Tror ikke jeg får noe særlig tid til å oppdatere, og har ingen mulighet for å få lagt ut bilder, dessverre! Får gjøre det når jeg kommer hjem! Ha en god jul og godt nytt år på forhånd, KOS DERE! Det skal hvertfall jeg!(Svarer på kommentarer når jeg kommer hjem)


LUCIA-DAGEN

13.des.2010 15:00
kategori: Blogg   [15] kommentarer

Les mer om konserten vår og hør oss synge på http://www.an.no/kultur/article5414150.ece !

Idag har det altså vært fullt kjør med Lucia-synging! Du klarer ikke å forstå hvor slitsomt det er med mindre du har vært med selv. Det var oppmøte i kirka halv 6 om morgenen, så jeg sto opp halv 5. Første konsert klokken 7, andre konsert klokken 9 (begge i kirka), tredje konsert på videregående skole og fjerde konsert på høyskola. Alt dette før klokken 2! Hver konsert varer i cirka 1 time, og vi må stå helt iro og holde lys i høyrehanda hele tiden. Ikke gjøre ting som tiltrekker oppmerksomhet. Nå skal jeg legge meg og sove, før konserten i fengselet klokken halv 6!

Hørte du på videoen?


THIS IS LOVE

11.des.2010 22:08
kategori: Blogg   [16] kommentarerSøtt, eller hva?


I AM THAT TYPE OF PERSON..

10.des.2010 19:42
kategori: Blogg   [15] kommentarer

"I am the type of person that can watch hundreds of horror movies and not get scared, but would scream at the top of my lungs when toast pops out of the toaster." Så sant, så sant! Flere?NY KJOLE

08.des.2010 01:26
kategori: Blogg   [29] kommentarer

Som noen av dere kanskje vet, er jeg i full syden-modus for tiden. Jeg skal jo til Thailand nå 17. desember! Jeg har lagt fram mesteparten av klærne jeg skal ha med meg, og her om dagen var jeg i byen og fant en utrolig fin kjole som jeg skal ha med! Elsker fargen på den, og den er lett og ledig og ha på seg.


Bikbok 299,- nedsatt til 179,-

Hva syns du om den?


Tillbaka till startsidan


bloglovin